Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

75 år

Jon Erik Larsen, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra! Gratulerer så mye med 75 årsdagen på søndag! Du holder deg sabla godt! Vi gleder oss masse til å feire deg! Klemmer fra din kone, barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

7 år

Victor Bakke, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for Victor Bakke som fyller 7 år 19. november! Vi ønsker deg en super dag sammen med venner og familie. Stor klem fra mamma, mommo og moffa, tante og onkel.

16 år

Ina Holbek, Kristiansa­nd. Vår vakre, kjaere Ina Holbek fyller 16 år i dag. Sporty, gøyal, aktiv og en super storesøs du er. Du har gitt oss så mye glede i 16 år, Veldig glad i deg. Stor klem fra mamma, pappa, Thea og Mathias.

5 år

Thomas Olai Lindhjem, Kristiansa­nd. Gratulerer med 5 årsdagen til familiens midtpunkt! Du er en snill og god gutt som elsker å si fine ting, bake og lage kaffe til oss! God som gull! Stor klem fra Lisa, Markus, Daniel, pappa og mamma.

13 år

Noah Falkum, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye! Vi gleder oss til å feire ditt 13ende år med familie og venner. Du er nydelig, Noah. Veldig glad i deg og ønsker deg alt det beste livet har å by på. Klem fra Jonas, mamma og Simon.

4 år

Leon Haugen Larssen, Songdalen. Hipp hurra for verdens beste Leon som fyller 4 år idag! Du er god som gull, å vi er så glad i deg. Stor klem fra Sander og mamma.

12 år

Kristian Svenningse­n, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, Kristian! Idag er du 12 år! Vi synes det går altfor fort! Superglad i deg! Håper tre dagers feiring blir bra! Hilsen Levi, André, Maren, mamma og pappa.

3 år

Silas Mikkelsen

Johnsen, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for godgutten vår Silas, som fyller 3 år lørdag 18 november. Du gjør oss så stolt. Kjempe glad i deg. Klem fra mamma og pappa.

11 år

Jesper Notland, Hipp hurra for den fineste gutten vår Jesper Notland, Blommenhol­m, som blir 11 år i dag! Du er en snill, smart og morsom fyr som vi er så glad i! Hilsen Mille, mamma, pappa og resten av familien!

2 år

Oline Hustoft Fiane, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år søndag den 19. november. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

10 år

Ella Solheim, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 10 års-dagen, Ella! Vi er så veldig glad i deg! Stor klem fra mamma, pappa og Nora.

2 år

Felix Holt Kildedal, Kristiansa­nd. Gratulerer til vår kjaere Felix Holt Kildedal som blir 2 år 23 nov. Vi gleder oss til å feire deg sammen med hele familien på lørdag. Mange klemmer fra mor og far i Vågsbygd.

8 år

Josefine Knobel Andersen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 8 års dagen til Josefine Knobel Andersen på Gimlekolle­n. Håper du får en fantastisk dag med mye gøy! Klem fra Bestemor og Bestefar i Vennesla og Mor og Far i byen.

7 år

Sine Tronstad, Søgne. Hipp hurra for Sine idag. Vår veldig blide og kreative go'jente. Vi er Superglad i deg. Bamseklem fra mamma, pappa, Storm, Tassen, Monty, Pelle, Pip, Gulla og Gulli. Vi digger deg.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway