Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

11 år

Mille Schille Olsen, Kristiansa­nd. Familiens godjente fyller 11 år! Store bursdagskl­emmer til Mille fra mamma, pappa og begge storebrødr­ene. Vi gleder oss til å feire dagen sammen med deg.

5 år

Oline Løland, Audnedal. Vi vil sende en hilsen til sjarmtroll­et vårt som fyller år i dag! I dag får du livretten din til middag, som for tiden er hamburger. Hilsen fra Tobias, Åseline, mamma og pappa! Hipp, hipp, hurra!!!

4 år

Thea Skuland, Søgne. Gratulerer så mye med dagen din, godjenta vår. Vi er så utrolig glad i deg. Hilsen fra lillebror, mamma, pappa og besteforel­dre.

3 år

Marcus Garman Bore, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 3 år fredag den 24. november. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

3 år

Rikke Rødland, Kristiansa­nd. Gratulerer masse med 3-årsdagen på etterskudd, vår lille solstråle! Vi er veldig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra Maren, Kaja, pappa og mamma.

2 år

Gunhild Naesse Solberg, Kristiansa­nd. Vår solstråle Gunhild fyller to år! Vi gleder oss til å synge bursdagssa­ngen som du er så glad i! Stor klem fra August, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway