Fædrelandsvennen

Bare legesjekke­n unna å bli Start-spiller

- STENERSEN STEFFEN

Isaac Twums agent håper at den ghanesiske spilleren er på plass i Norge så fort som mulig.

– Han kommer til Norge så fort alt er klart med visum. Alt annet er klart, og han blir Startspill­er. Vi håper at han er på plass i Norge så snart som mulig.

Det sier agenten til Isaac Twum, Omar El-eter, til Faedreland­svennen.

I forrige uke kunne sportslig leder Tor-kristian Karlsen i Start bekrefte at 19-åringen fra den ghanesiske klubben Inter Allies etter alt å dømme blir Start-spiller. Det er kun den medisinske testen som gjenstår, samt å få visum på plass.

El-eter, som også er tidligere styreforma­nn i Inter Allies, reiser opp med Twum så fort visum er i orden.

MANGE INTERESSER­T

– Det var mange klubber som var interesser­t i Isaac. Jeg vil ikke nevne navn. Det var ingen andre norske klubber, sier El- Eter, som begrunner hvorfor Twum valgte Start:

– Vi inviterte speidere fra Start ned hit, sammen med andre klubber. Alle afrikanske spillere trenger en klubb hvor de kan få utvikle seg videre, og spille kamper fra start av. Jeg hadde en god samtale med klubben, og vi følte oss komfortabe­l med at dette var det riktige valget, sier han og beskriver Twum som en kreativ og intelligen­t fotballspi­ller.

NØKKELSPIL­LER

Ridwan Ibrahim Asante er redaktør for nettstedet Ghana Soccernet, et nettsted for ghanesisk fotball med over 40.000 følgere på Twitter. Han henger seg på karakteris­tikken fra agenten.

– Han har vaert en nøkkelspil­ler for laget sitt denne sesongen. – Han er god med ballen. Slår smarte og direkte pasninger, og har ferdighete­r som gjør han til en mobil midtbanesp­iller. Han scorer mål, og er en veldig intelligen­t spiller, sier Asante.

 ?? FOTO: PROBALL MANAGEMENT ?? Isaac Twum er kun en medisinsk test unna å vaere Start-spiller.
FOTO: PROBALL MANAGEMENT Isaac Twum er kun en medisinsk test unna å vaere Start-spiller.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway