Fædrelandsvennen

Khalili fra Bryne til Jerv

- PÅL WOLLEBAEK JØRGENSEN

Kristiansa­nderen Aram Khalili (28) vender tilbake til Sørlandet.

GRIMSTAD – Det blir en spennende utfordring for meg. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den. Det blir gøy å jobbe med Arne Sandstø igjen, sier Aram Khalili til Faedreland­svennen.

Spissen, som de siste fem årene har spilt i Bryne, har skrevet en toårskontr­akt med Jerv. Khalili ble for ti år siden regnet som et av landets største talenter. Da spilte han i Start. I 2008 hadde han Sandstø som trener i Start.

– Vi får en lokal spiller fra Agder, som er viktig for vår lokale profil og som kjenner nivået veldig godt. Han har vaert utrolig lojal mot Bryne og gitt alt for å bidra for dem de siste årene, selv etter de rykket ned, sier Arne Sandstø til klubbens hjemmeside.

– Jeg har fått mer erfaring og rutine enn da jeg var på Sørlandet sist. Det er klart noe man tar med seg. Jeg har hatt en kjempefin tid i Bryne, sier Khalili, som har stiftet familie på Jaeren. Kona og sønnen på tre blir med til Sørlandet.

Om han skal bo i Kristiansa­nd og Grimstad er usikkert.

– Det har vi ikke bestemt oss for ennå, sier den hodesterke spissen.

Khalili har flere kjenninger i Jerv. Espen Knudsen er tidligere lagkamerat i Start, mens han spilte sammen med Ulrik Berglann i Bodø/glimt. Khalili har i tillegg spilt for både Notodden og GAIS i Sverige.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway