Fædrelandsvennen

Tilbake med seier etter skadeoppho­ld

-

Fredag bokset jeg min min første proffkamp på ni måneder. Halvannet minutt ut i 2. runde ble den ujevne kampen stoppet til min fordel.

Dette var min første kamp i Spania. Stevnet gikk i utkanten av Valencia. Formålet med kampen var å få bort litt ringrust og ikke minst kjenne på godfølelse­n igjen etter en ganske stygt prolaps. Motstander­en min, Viacheslav Yarkin fra Ukraina, var nok en av de enklere opponenten­e jeg har møtt til nå i karrieren min. Til formålet mitt var dette en fin motstander, og selv om han kanskje ikke bød på all verdens motstand, måtte jeg fremdeles prestere. Derfor lå alt presset på mine skuldre.

Til å ha vaert gjennom et langt avbrekk syntes jeg det aller meste stemte ganske bra i ringen. I løpet av halvannen runde flyttet jeg hodet mer enn vanlig, jeg brukte catch and shoot et par ganger, jeg doblet opp venstre hooken, jeg gikk til kroppen med begge armene og så varierte jeg mellom å stå på innsiden og på utsiden.

Etter jeg hadde vaert i ringen fikk jeg med meg de resterende kampene på stevnet. Vi ble derimot ikke bare servert boksing. Mellom en av kampene kom det en armener opp i ringen og sang. Mange av tilskuerne reiste seg opp, strakk armene i vaeret og tok frem telefonene sine. Øst-europeerne vet hvordan de skal gjøre ting over the top.

Min neste kamp blir i februar. Da møter jeg en tøffere motstander.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway