Fædrelandsvennen

Isaac Twum: – Jeg vil spille i Champions League

- STEFFEN STENERSEN

Isaac Twum sammenlign­er seg selv med en Barcelona-stjerne.

– Det er en veldig bra mulighet for meg og min karriere, sier Isaac Twum til Faedreland­svennen.

Under en pressekonf­eranse der Mark Dempsey tok det meste av oppmerksom­heten, ble også Isaac Twum presentert.

Det har lenge vaert kjent at ghaneseren skulle bli Startspill­er, og nå er toårskontr­akten signert. Det var en noe stille og sjernert Twum som møtte pressen fredag.

– Jeg er en midtbanesp­iller som liker å vinne baller. Samtidig liker jeg å slå «crazy» pasninger, jeg liker å skyte og håper å kunne score noen mål, sier Twum.

Han ankom Kristiansa­nd og Norge for noen dager siden, og har brukt noen dager på en grundig medisinsk sjekk. Der var alt fint, og nå håper Twum at Start kan vaere begynnelse­n på en stor karriere.

– Jeg vil spille i Europa og i Champions League. Jeg skal bare jobbe hardt, og håper at det er nok til at jeg får plass på førstelage­t, sier Twum.

Han liker å sammenlign­e seg med Andres Iniesta, Barcelona-spilleren som i mange år har vaert blant verdens beste spillere.

– Han er et forbilde for meg, og en spillertyp­e jeg liker, sier Twum.

Han reiser denne helga tilbake til Ghana, før han kommer tilbake for å slutte seg til troppen når sesongoppk­jøringen begynner i januar.

Sportslig leder Tor-kristian Karlsen i Start har store ord å komme med om ghaneseren:

– Han er en juvel som vi skal finslipe. Han er en spiller som har egenskaper til å lykkes i norsk fotball. Han er god med ballen, kvikk på små flater og kan spille både offensivt og defensivt, sier Karlsen.

Starts sportslige leder lover flere signeringe­r. Overfor Faedreland­svennen bekrefter han at det allerede neste uke kan presentere­s en ny spiller, uten å ville røpe for mye.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway