Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

75 år Kjell Johan Haugland,

Songdalen.

Lørdag 2. desember fyller min kjaere mann 75 år. Jeg beundrer deg, du er min store støtte i livet. Hilsen Lisedin.

9 år Benedicte Greiner,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere, kreative, sterke og nydelige datter gratuleres med 9 år og stor bursdagsfe­st med mange venner og familie på Samsen i dag! Mange klemmer fra mamma Sylvi og pappa Ole.

6 år Vilde Tveiten Syljuåsen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer den skjønne skolejenta vår med dagen. Ønsker deg en fin dag. Store og små på Lund hilser deg. Stor klem fra bestemor og bestefar.

50 år Trond Ludvigsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med den store dagen til vår kule, spreke pappa! Vi gleder oss til å feire deg i helga. Vi er veldig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra Maren, Kaja, Rikke og Beate.

6 år Nora Edvardsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen vår lille, skjønne og temperamen­tsfulle skatt. Vi er superglad i deg, Nora og gleder oss stort til feiring på søndag. Bursdagskl­emmer fra Kaja, Mads, mamma og pappa.

4 år Olivia Murud Mcinerney,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for jenta vår Olivia som fylte fire år 1. desember. Mange bursdagskl­emmer fra Eline, mamma og pappa! Vi er så glade i deg!

50 år Tom Refsdal,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra! Sprekeste pappa og ektemann blir 50 år søndag 3. desember! Vi gleder oss til å feire deg med julekonser­t på Kilden med Kurt Nilsen. Lotte, Kristine, Julie Marie og resten av familien.

6 år Tobias Vartdal Skaar,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen din 3. desember, Tobias. Det blir en magisk søndag, og vi gleder oss til feiring! Vi er superduper­glad i deg! Stor klem fra Oskar, mamma og pappa.

4 år Tiril Sundvor.

Gratulerer med 4-årsdagen til vår flotte Tiril. Hilsen Oda, Oscar, Matz, mamma og far.

50 år Iris Marie Angell Kleiveland,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 50-årsdagen. Vi setter stor pris på deg, vår gode og omsorgsful­le mamma og kone. Ønsker deg en kjempefin dag, vi er veldig glad i deg! Mange klemmer fra dine barn og mann.

6 år Martine Tveiten Syljuåsen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer den skjønne skolejenta vår med dagen. Ønsker deg en fin dag. Store og små på Lund hilser også. Stor klem fra bestemor og bestefar.

4 år Oda Sundvor.

Gratulerer med 4-årsdagen til vår herlige Oda. Hilsen Tiril, Oscar, Matz, mamma og far.

16 år Alexander Skjervedal,

Kristiansa­nd.

Hipp, hipp hurra for Alexander Skjervedal som fyller 16 år i dag, lørdag 2. desember. Håper du får en strålende feiring med alt du måtte ønske deg. Mange klemmer fra Mor, Leif Erik, tante og onkel.

6 år Sigurd Mykland,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 6-årsdagen, kjaere Sigurd. Masse klemmer fra mormor, Svein, oldemor, bestefar, mor Elin, mamma og pappa og søsknene dine.

10 år Melina Kjaer,

Søgne. Gratulerer med 10-årsdagen, 3. desember, vår snille, flinke, og gode Melina. Vi gleder oss til å feire deg på søndag. Vi er utrolig stolte av, og glad i deg. Bursdagskl­em fra farmor og farfar i Dale.

6 år Herman Simonsen Haukom,

Kristiansa­nd. Hipp, hurra for verdens beste Herman som fyller 6 år i dag. Du er en fantastisk god gutt som vi er kjempestol­t av! Vi er så glad i deg. Klem fra Sanna, Ole, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway