Fædrelandsvennen

Nå kommer de til Kristiansa­nd

De populaere poptvillin­gene Marcus og Martinus legger ut på Europa-turné, og Kristiansa­nd og Odderøya er et av stoppested­ene.

- TEKST: MARIE N. KALVEHAGEN marie.kalvehagen@fvn.no

– Det er alltid bra stemning i Kristiansa­nd. Vi kommer med et nytt show som er full av fart og masse energi, som vi håper dere vil like, sier Martinus Gunnarsen i en pressemeld­ing.

Konserten kan du få med deg 25. august 2018 når de populaere tvillingen­e Marcus og Martinus Gunnarsen setter kursen mot Odderøya i Kristiansa­nd.

– Ettersom vi stort sett arrangerer konserter for voksne, er det veldig morsomt å gjøre noe for barn og ungdom til en forandring. Og når vi først gjør det, slår vi på stortromma. Dette blir en gigantisk produksjon av internasjo­nal størrelse, sier bookingans­varlig Jan Kenneth Transeth.

EUROPA-TURNE

Turneen, som har fått navnet Moment Tour, starter allerede i Herning i Danmark 9. februar.

15-åringene skal i løpet av turneen blant annet besøke Tyskland, Sveits, Østerrike og de nordiske landene.

Kristiansa­nd er én av kun seks norske byer guttene fra Trofors i Nordland stopper innom i løpet av turneen.

– Endelig er vi tilbake i Kristiansa­nd. Det er to år siden sist, og vi er veldig glade for at vi får møte fansen vår i sør igjen i 2018, sier Marcus Gunnarsen.

Dette liker bookingans­varlig.

– Det blir få konserter i Norge, og da er det selvsagt veldig stas at Kristiansa­nd blir eneste stoppested mellom Bergen og Oslo, sier Transeth.

Tvillingen­e var sist å se i Kristiansa­nd under Pink Party på Sørlandsse­nteret i 2016, med over 17.000 tilskuere.

«Moments Tour» har allerede solgt ut konsertare­naer Norge, Sverige, Danmark og Finland.

– Marcus & Martinus har mange fans i Sør-norge, og flere av de store konsertene på Europa-turnéen solgte ut på ti minutter. Så det blir nok helt sikkert fullt hus og stormende jubel i Bendiksbuk­ta til sommeren, sier Transeth.

Turneen baerer samme navn som deres nyeste album, «Moments», og guttene gleder seg til å skape nye og uforglemme­lige øyeblikk sammen med fansen.

 ??  ??
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Konserten kan du få med deg 25.august 2018 når de populaere tvillingen­e Marcus og Martinus Gunnarsen setter kursen mot Odderøya i Kristiansa­nd.
FOTO: NTB SCANPIX Konserten kan du få med deg 25.august 2018 når de populaere tvillingen­e Marcus og Martinus Gunnarsen setter kursen mot Odderøya i Kristiansa­nd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway