Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år Berit Iversen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår gode venninne, Berit, med 90-årsdagen i dag. Du er utrolig sprek, går turer, reiser og spiller golf. Vi ønsker deg alt godt i årene som kommer. Hilsen fra alle dine venner.

80 år Rolf Andersen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer verdens beste ektemann, pappa, morfar og svigerfar med dagen 6. desember. Vi er glad i deg og ønsker deg det beste på dagen og ser frem til feiring til lørdag.

60 år Inger Sofie Kjøstvedt,

Lillesand. Gratulerer så mye med 60-årsdagen til vår gode og sprudlende mamma og svigermor. Vi setter stor pris på deg og er veldig glad i deg. Vi gleder oss til å feire deg!

60 år Jan Erik Stormo,

Vennesla. Gratulere så mye med 60-årsdagen. Tusen takk for at du er den du er, vi er veldig glad i deg! Hilsen fra alle i familien.

10 år Karl André Hagen.

Endelig ble du 10 år og vi er super glad i deg. Håper du får en tipp topp dag, vennen. Du er en skikkelig glad gutt. Masse klemmer fra lillesøste­r Emilie, mamma og pappa.

5 år Fabian Ekberg Rønning,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår skjønne og gode Fabian som fyller 5 år i dag, onsdag 6. desember! Vi er utrolig glad i deg, lille venn! Klem fra Sebastian, Andrea Sophie, August, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway