Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år Jonny Løyning, Vennesla. Fiskehandl­er og jubilant Jonny Løyning fyller 90 år i dag. Mange gratulasjo­ner fra barn, svigerbarn og barnebarn. 5 år Simen Bakken, Kristiansa­nd. Gratulerer til Simen som blir 5 år den 8. desember! Du er en blid og morsom gutt som vi setter stor pris på! Vi er glad i deg! Hilsen mamma, pappa, Stella og Freya.

18 år Marit Rykken

Knudsen, Kristiansa­nd. Endelig 18 år, gratulerer så mye med dagen på etterskudd, skjønneste Marit!! Feiring tre dager til endes, nyt og kos deg! Veldig glad i deg! God klem fra Morten, pappa og mamma.

3 år Luna Europa Albertaate­igen, Kristiansa­nd. Vår kjaere jente med glimt i øyet og gode klemmer, sjarmerer oss alle når du skal vise hvem som bestemmer. Gratulerer så mye med dagen, lille gull. Uendelig glad i deg. Stor klem fra mamma og pappa. 18 år Oda Rykken Knudsen, Kristiansa­nd. Endelig 18 år, gratulerer så mye med dagen på etterskudd, skjønneste Oda!! Feiring tre dager til endes, nyt og kos deg! Veldig glad i deg! God klem fra Morten, pappa og mamma.

3 år Markus Håland

Bakken, Vennesla. Gratulerer med dagen, godgutten vår. Hilsen fra oldemor og oldefar. 18 år Tiril Rykken Knudsen, Kristiansa­nd. Endelig 18 år, gratulerer så mye med dagen på etterskudd, skjønneste Tiril!! Feiring tre dager til endes, nyt og kos deg! Veldig glad i deg! God klem fra Morten, pappa og mamma.

3 år Markus Håland

Bakken, Vennesla. Gratulerer med dagen til go'gutten vår Markus. Du er en storsjarmø­r som vi er veldig glad i. Koselig når du kommer på besøk og vi kan leke på "gutteromme­t". Stor bursdagskl­em fra mor og fafa på Monen. 9 år Mathias Endal, Kristiansa­nd. Mathias fyller 9 år 8. desember! Du er en god gutt som vi er veldig glad i! Håper du får en kjempefin bursdag! Klemmer fra mamma, pappa, Hans-eirik og Madelen. Mormor hilser også!

2 år Richard Hallingsgå­rd

Morris, Vennesla. Hipp hurra for vår skjønne lille "mekker" Richard Hallingsgå­rd Morris som fyller 2 år den 8. desember. Besta og bestefar gleder seg til å komme hjem å feire deg. Masse gode klemmer fra oss. 9 år Nicolai V. Gundersen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 9-årsdagen, godgutten vår. Du er en flott gutt som vi er veldig stolte av og glad i. Håper du får en strålende dag. Stor klem fra Marcus André, mamma og pappa. 2 år Linnea Holte Svindland, Kristiansa­nd.

Vår skjønne Linnea blir 2 år i dag. Du er så morsom og god. Vi er så heldige som har deg. Vi gleder oss masse til feiring i dag! Veldig glad i deg! Mange klemmer fra mamma, pappa og Jonas. 7 år William Gyberg Eidet, Kristiansa­nd. Gratulerer så kjempemye med dagen din i dag! Dette har du venter så lenge på, og endelig var det din tur. Du er en skikkelig godgutt, som mange er så veldig glad i. Stor klem fra mamma og Zafir.

1 år Casper Elias Røsstad

Aasen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen din, lille venn. Du er en super gutt med alltid godt humør. Vi er så stolte av og glad i deg. Klem Carl Edgar, Jenny, Henry, mamma og pappa. 5 år William Svingen, Lillesand.

Gode, snille William fyller 5 år. Gratulerer så mye fra mor og far på Kvanneid.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway