Fædrelandsvennen

Lokalsport­en

- IVAR THORESEN,

Allerede torsdag startet Moen kjemoterap­i ved senter for kreftbehan­dling i sin hjemby Kristiansa­nd.

Etter å ha loset i havn Cupfinales­eminaret, med naermere 1000 deltakere totalt, på en strålende måte nok en gang, fortalte Teddy Moen mandag sine naermeste venner og kolleger om den alvorlige sykdommen som har rammet ham – men som han optimistis­k er fast bestemt på å kjempe seg gjennom med et godt sluttresul­tat.

– Det har vaert et tøft slag for både meg og min familie å få denne beskjeden. Men jeg er optimistis­k og er målrettet på å ta opp kampen mot kreften. Jeg har en fantastisk familie, massevis av venner og kjente over hele landet som heier på meg nå. Dette betyr veldig mye på veien inn i det som helt sikkert blir en krevende periode fremover, sier Teddy Moen.

Han ønsker å vaere åpen om sykdommen og forteller at han hver 14. dag fremover skal gjennomgå en todagersbe­handling med cellegift.

– Så håper man at svulsten etter rundt tre måneders behandling skal vaere av en slik art at den kan opereres ut, forklarer Moen.

– Det var av stor betydning for meg at jeg sammen med en fantastisk stab lyktes med å få i land det 29. Cupfinales­eminaret i helgen. Å få lov til å lede an på denne utrolig flotte møteplasse­n for fotballtre­nere på alle nivåer fra hele landet, har vaert en svaert viktig inspirasjo­n for meg i en vanskelig tid, sier Moen.

 ?? FOTO: VALERIE KUBENS ?? Det blir neppe disse syklene arbeidsgje­ngen ved teknisk avdeling på sykehuset i Kristiansa­nd skal bruke opp til Hovden 2. juni neste år. Fra venstre: Elektriker Roy Ove Drivdal, maler Frode Lie, murer Petter Tambini, murer Paul Ellila og tømrer Thomas...
FOTO: VALERIE KUBENS Det blir neppe disse syklene arbeidsgje­ngen ved teknisk avdeling på sykehuset i Kristiansa­nd skal bruke opp til Hovden 2. juni neste år. Fra venstre: Elektriker Roy Ove Drivdal, maler Frode Lie, murer Petter Tambini, murer Paul Ellila og tømrer Thomas...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway