Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

85 år Kåre Djupesland,

Vennesla.

Hipp hurra for denne søte gutten som fyller 85 år i dag! Du er sprek, aktiv, engasjert og omsorgsful­l. Vi er veldig glad i deg! Varme klemmer fra barn, svigerbarn, barnebarn, oldebarn og kjaeresten.

30 år Knut Ørjan Tronstad Hausvik,

Søgne. Hipp hipp hurra, Knut Ørjan, gratulerer med de 30. Håper du hadde ei kjekk forhåndsfe­iring i utlandet. Hilsninger kommer fra Mari, besta, pappa og mamma.

11 år Reem Abu Sneineh.

Vi vil gratulere vår kjaere Reem fra Jerusalem som fyller 11 år i dag. Vi er så glad i deg og gleder oss til du kommer hjem i januar. Mange bursdagskl­emmer fra mormor og bestefar i Lillesand.

9 år Oliver J. Fletcher Nilsen,

Kristiansa­nd. Hurra for godgutten vår som fyller 9 år 11. desember. Vi er kjempeglad i deg og håper du får en fin bursdag. Klem fra mormor og bestefar i Søgne.

3 år Benedicte Pedersen Larsson,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for jenta vår som endelig har bursdag. Du er full av humor, sjarm, gode kommentare­r og masse omsorg. Vi elsker deg, skatt! Mange klemmer fra mamma og pappa.

2 år Marcus J. Gundersen,

Kristiansa­nd. Verdens beste gutt er 2 år i dag. Du er god som gull og vi er kjempeglad i deg. Store klemmer fra mamma, pappa og søsknene dine. Resten av familien sender en stor klem.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway