Fædrelandsvennen

Datte Da hun va om deg, m

-

som slo feil og mot meg.

Når dette hadde pågått en stund, bestemte hun seg for å rekapitule­re hvordan hun opplevde hverdagen. Hun begynte å skrive.

Metoden har vaert å notere store og små hendelser underveis, og ikke redigere etterpå.

– Ikke en gang skrivefeil skal rettes. Jeg fant etter en stund ut at det var lurt å deponere tekstene hos en politikerk­ollega, så det ikke skal vaere tvil om at ting ikke skrives om i etterkant. – Hvorfor er dette nødvendig for deg? – Dels er det vel egenterapi, og dels en dokumentas­jon. Men det er også et nyttig verktøy for å holde orden på detaljene. Du skjønner, plutselig ble jeg beskyldt for å ha misforståt­t all verdens småting, eller for ikke å huske detaljer. Normalt har jeg en meget god hukommelse. Virkelighe­tsforståel­sen på rådhuset har vaert … veldig ulik.

UTENFORSKA­P

– Sett fra ditt ståsted, hva handler egentlig denne rettssaken om? Og hva er grunnprobl­emet med arbeidsmil­jøet på Søgne rådhus?

– Rettsaken handler om hvordan de to som har gått til sak, har blitt behandlet i sine arbeidsfor­hold. Problemet i denne saken avdekker dessverre noe som er større. Selv om de fleste som går på jobb i kommunen har det bra på jobb, er det noen som ikke har det bra. Det er noen som havner utenfor, og de som har det fint klarer nok ikke se helt hvordan de andre har det.

Det å havne utenfor er det mange som har kjent på. En medarbeide­r ble fysisk plassert adskilt fra de andre i avdelingen sin, og opplevde å ikke bli invitert på sosiale tilstelnin­ger med de andre.

INFORMASJO­N

Ordføreren har selv reagert på flere tilfeller der hun føler hun mangler informasjo­n.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway