Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år Ragnhild Eftevaag,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere, spreke mamma, svigermor, mormor og oldemor fyller 80 år i dag. Du er alltid så positiv, omtenksom, varm og kjaerlig, og er alle så glade i deg. Hilsen barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn

3 år Malin Pham,

Kristiansa­nd. Hurra for lillesøste­r Malin som har bursdag i dag! Vi ønsker deg en fantastisk dag med familien og vennene dine i barnehagen! Bamseklemm­er fra Tuva, Kasper, pappa og mamma.

9 år Lucas Brackenrid­ge,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til verdens fineste storebror, Lucas, som fyller 9 år i dag. Du er en så utrolig fin fotballgut­t som vi er så uendelig glad i! Stor klem fra Casper, Oliver, mamma og daddy.

3 år Natalie Kulien Ståhl,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Natalie som blir 3 år i dag! Mer omtenksom og god jente skal man lete lenge etter! Du er den aller beste! Bursdagskl­emmer og kysser fra storebror Nicklas, Beteso og far, og mamma og pappa!

8 år Amalie Ståhl,

Vennesla.

Vi ønsker solstrålen Amalie til lykke med 8-årsdagen i dag. Lillebror Iver, pappa, Bodil og besteforel­dre sender de beste klemmer og hilsener. Vi er veldig glade i deg alle sammen. Hurra!

6 år Dina Dorthea Østerhus,

Kristiansa­nd. Kjaere vår gode, skjønne og sprudlende førsteklas­sing. Gratulerer med seksårsdag­en! Håper du får en gøy dag på skolen og en fin feiring i ettermidda­g. Mange klemmer fra Clara, Estelle, mamma og pappa.

6 år Hannah Cornelia Solli,

Songdalen.

Hipp hurra for vår kjaere prinsesse Hannah Cornelia som blir 6 år. Du er ei fantastisk tøff, snill og vakker jente som vi er uendelig glad i. God klem fra Alicia, Nicholas, Sebastian, mamma og pappa:-)

5 år Vebjørn Tofte Støen,

Søgne.

Hipp, hipp hurra for Vebjørn Tofte Støen som fyller 5 år 21. desember! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne Barnehage!

5 år Vebjørn Tofte Støen,

Søgne.

Vi gratulerer godgutten Vebjørn Tofte Støen med 5-årsdagen i dag. Mange gode klemmer fra mamma, pappa og Håkon! Selv på den mørkeste dagen i året stråler du som en sol!

4 år

Isabell Stråbø

Sandland, Søgne. Gratulerer med 4-årsdagen din, kjaere jenta vår. Hilsen mamma, pappa og Jonas, farmor og farfar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway