Fædrelandsvennen

Jesus er din styrke

- RUNAR FOSS SJÅSTAD,

Luk 2,1-20

Årets store dag finner sted i morgen, da er det Julaften. Englene sang den første julenatt: «Aere vaere Gud i det høyeste, og fred på jorden blant mennesker Gud har glede i!»

Verden er ikke et fullkommen­t sted, og vi mennesker er langt ifra fullkomne. Slik er det enn så lenge. Men la oss i morgen uansett hvordan vi har det, både på tross og på trass lovprise Gud slik englene gjorde den første julenatt. Gleden i vår frelser Jesus Kristus er vår styrke. Jesus gjorde og fortsatt gjør verden til et lysere sted, han gir oss haap og fremtidstr­o. Jesus er verdens lys som har kommet fra Gud for å gi oss tro, håp og kjaerlighe­t. La oss glede oss over dette lyset som skinner her på vår arme jord. Jeg husker fra jeg var barn. Da sang jeg med glede ut: «Jeg er så glad hver julekveld, for da ble Jesus født.» Den sangen vil jeg på nytt synge ut med hjertes glede i morgen på selveste Julaften. I mitt hjerte er jeg fortsatt et barn som gleder meg over Jesus.

«Aere vaere Gud i det høyeste, og fred på jorden blant mennesker Gud har glede i!». Gud har sin glede i deg, la du og jeg derfor ha vår glede i Gud. En frelser er oss gitt. Det finnes ikke en større glede enn det.

Med disse ordene vil jeg benytte muligheten til å ønske dere alle en riktig god og velsignet Julehøytid.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway