Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

80 år Oddleiv Sangesland,

Marnardal.

Kjaere ektemann, pappa og bestefar. Gratulerer med 80-årsdagen på julaften. Hilsen heile hurven

9 år Levin Djupesland,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere, gode Levin fyller 9 år 1. juledag! Vi ønsker deg en kjempefin bursdag. Vi er så glade i deg. Varme klemmer fra mamma, pappa og Sara.

2 år Milian Lindevik Olsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer til vår lille sjarmør, Milian Lindevik Olsen, med 2-årsdagen på selveste julaften. Masse klemmer fra mormor og Betta, tante og Rambo.

75 år Elsa Berntzen Sørvollen,

Kristiansa­nd. Vår kjaere mor og bestemor fyller 75 år på lillejulaf­ten, og har denne gang valgt å feire dagen i varmen på Gran Canaria sammen med 6 venninner. Vi gratulerer med dagen og ønsker deg en riktig god jul.

8 år Lucas Andres Mancilla Egeland,

Kristiansa­nd. Vår kjaere Lucas fyller 8 år 1. juledag. Isabel, mamma, pappa, Milla og resten av familien gratulerer. Du er en gløgg gutt som elsker fotball. Vi gleder oss alle til festen hjemme på Andøya.

2 år Eirik Helleren Ørum,

Kristiansa­nd. Kjaere, gode Eirik! Gratulerer med 2-årsdagen. Vi gleder oss til bursdagsse­lskap. Masse gode klemmer fra besteforel­dre, tanter, onkler og kusiner. Vi er så glad i deg.

60 år Steinar Espeland,

Kristiansa­nd.

Vi vil gratulere verdens beste samboer, pappa, bestefar og svigerfar med dagen i går. Vi setter utrolig stor pris på alt du er for oss. Du er uten tvil Tacokongen og kongen av campingpla­ssen. Vi digger deg!

8 år Thea Maline Nalbant,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Thea M. som blir 8 år. Du er en herlig, sprudlende godjente. Vi er stolte og veldig glade i dag. Håper du får en fantastisk fin feiring. Masse klemmer fra Liana, mamma og pappa.

2 år Milian Lindevik Olsen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for gullgutten Milian, som fyller to år på julaften! Vi elsker deg høyere enn alt på jord og ønsker deg en tipptopp dag! Klem fra mamma og pappa.

30 år Audun Stedjan,

Eiken. Vi vil gratulere vår kjaere lillebror Audun Stedjan som blir 30 år. Du er morsom, gøyal, snill, grei og alltid liv rundt deg. Vi gleder oss til å feire deg. Hilsen mamma, pappa og dine søsken med fam.

6 år Anton Ilebekk Andersen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for godgutten vår, Anton, som fyller 6 år på selveste juleaften. Du er en snill og god gutt som vi er veldig glade i. Mange klemmer fra mamma, pappa, Andreas og Amelia.

1 og 20 år Lukas Lislevand Vik,

Farsund. Godgutten i Spind, Lukas, fyller 1 år på selveste julaften. Samme dag fyller tante Kamilla

20 år. Mange gode hilsener fra besta og besten, og mamma og pappa på Solberg.

21 år Julie Robertsen,

Kristiansa­nd. Flotte Julie, jenta vår. Endelig 21! Gratulerer på det varmeste. Superstolt og glad i deg. Klem mor og far på Kvarstein, og mamma og pappa.

6 år Mathilde Bøhn,

Kristiansa­nd. Endelig både jul og bursdag - dette har du ventet lenge på! Gratulerer så mye med dagen til snille, søte og kule Mathilde. Vi digger deg! Klem fra mamma, pappa, Kristoffer og Sander.

1 år Ingvild Maeland,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for solstrålen vår, Ingvild, som fyller ett år 24. desember. Hilsen storesøste­r Hanna, mamma og pappa.

11 år Camilla Angelina Ostojic,

Kristiansa­nd. De hjerteligs­te gratulasjo­ner til verdens beste datter, lillesøste­r og storesøste­r, Camilla A. Ostojic, med 11-årsdagen den 26. desember. Bursdagshi­lsener fra hele familien.

4 år Erlend Flottorp Eriksen,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år mandag den 25. desember. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

10 år Daniel Engestøl Hagen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 10-årsdagen din, verdens beste Daniel. Vi er så glad i deg!! Hilsen alle i familien din.

3 år Julian Nesset,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere Julian fyller 3 år på julaften. Gratulerer kjempemass­e med dagen til godgutten vår! Hilsen fra mamma, pappa og lillebror August.

10 år Sebastian T. Stray,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen den 25. desember til verdens beste gutt! Tenk 10 år allerede. Du er sånn en flott, snill og omtenksom gutt som vi er så ubeskrivel­ig stolte av. Masse hilsener fra mamma og pappa.

3 år Mina Konsmo Olsen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for vår skjønne Minamor som blir 3 år 23. desember. Du er helt fantastisk, og vi er kjempeglad i deg! Klem fra mamma, pappa, Juliane, Isabella og Marcus.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway