Fædrelandsvennen

Frykter at Hippi kan ha blitt stjålet

- STEINAR VINDSLAND

– Jeg synes det er helt skammelig, sier Anette Rosander fra Justvik som er redd hunden Hippi ble stjålet fredag.

Rosander bor i Grostølvei­en på Justvik. Fredag hadde hun vaert på besøk hos gode naboer og hadde med seg den snart ett år gamle Bicon havanaise-tispen Hippi.

Hun ble igjen utenfor på plenen for å leke da Rosander gikk inn for å gjøre klar litt fôr.

– Jeg gikk ut på trappa og ropte på henne, men hun kom ikke med en gang. Det var egentlig litt rart, for hun er veldig knyttet til oss, sier Rosander.

Hun gikk inn, lot døra stå åpen og ventet at Hippi skulle komme. Det gjorde hun ikke.

Så Rosander ringte alle naboene, la inn melding på Justvik-sidene på nett og flere ble med på leteaksjon i naboområde­t. Hippi var imidlertid som sunket i jorda.

Så kom Rosander på at en byggmester holdt på med garasjen hennes et stykke fra huset. Hun tenkte kanskje Hippi hadde hoppet inni og blitt med på turen, så hun ringte ham.

– Har sa at det var sprøtt at jeg ringte, for han hadde sett noe mistenkeli­g akkurat ved 12-tiden. Da hadde det kommet kjørende en blå VW Caravelle. Det så ut som om sjåføren var i tvil om hvor han skulle kjøre, men så rygget den inn på veien vår, snudde og kjørte videre, sier Rosander.

– Jeg er redd det var folk i den bilen som har stjålet Hippi. Jeg trodde ikke det gikk an å stjele kjaerlighe­t, men det har de gjort, sier Rosander.

Faedreland­svennen snakket med Rosander igjen tirsdag 2. juledag, men hunden hadde fortsatt ikke kommet til rette.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Slik ser Hippi ut. Fredag forsvant hun.
FOTO: PRIVAT Slik ser Hippi ut. Fredag forsvant hun.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway