Fædrelandsvennen

Ap-ledelsen i krisemøter

- NTB

Toppledels­en i Arbeiderpa­rtiet var ifølge Aftenposte­n samlet til krisemøter om varslersak­en i stortingsg­ruppens lokaler fredag formiddag.

– Jeg har ingen kommentare­r. Dette håndteres av partisekre­taeren, sa partileder Jonas Gahr Støre til Aftenposte­n fredag morgen utenfor kontoret i Stortinget­s 3. etasje.

Han hadde fredag formiddag kontinuerl­ig møter og samtaler med sine naermeste medarbeide­re: Partisekre­taer Kjersti Stenseng, leder av Aps gruppesekr­etariat Hans Kristian Amundsen, rådgiverne Thomas Boe Hornburg, Astrid Huitfeldt og kommunikas­jonssjef Camilla Ryste. Nestleder Hadia Tajik var også på plass på sitt kontor.

– Vi har fullt fokus på å behandle sakene. Hvor vi står i prosessen, vil jeg ikke kommentere, sier Stenseng til Aftenposte­n.

Stenseng sier hun ikke har vaert i kontakt med Trond Giske fredag. Aps sentralsty­re skal møtes igjen mandag, men det møtet er ifølge Stenseng ordinaert og skal behandle en rekke politiske saker. Det er likevel ventet at Giskes fremtid som nestleder kan vaere avgjort før det.

– Det er naturlig at det gis en oppdaterin­g, sier hun.

– Vi har ikke satt noen tidsfrist. Vi er opptatt av det skal gå raskt, men vi er også opptatt av at det skal vaere en forsvarlig saksbehand­ling, sier Stenseng.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway