Fædrelandsvennen

Første norgescups­eier til Sindre fra Søgne

- MATIAS FOSSO KRISTIANSE­N,

Sindre Tveiten (19) ble kongen av helgens norgescup i snowboard og kapret førsteplas­sen i seniorklas­sen med stilfull kjøring.

– Det var veldig gøy! Det er første gangen jeg er på pallen i norgescupe­n. Gøy å ende opp på førsteplas­s! Jeg synes Vierli har gjort en veldig bra jobb i år. Bra hopp og fete rails, sier Tveiten etter seieren. Vinnerrunn­et bestod av en 50-50 på første rail, lipslide 270 ut på en transfer-rail, Frontside 180 inn i wallriden, cab 270 på og 270 av down-røret, frontflip handplant på en boks, og frontside 720 og backside 720 på hoppene.

Bak Tveiten kom Anthon Bosch på og Sigurd Vardal. På damesiden stakk Hanne Eilertsen av med seieren i seniorklas­sen, foran Line Wold Moen og Nora Frisvold.

I alt 87 deltakere fikk en fin dag i bakken med strålende vaer og gode forhold. Parken fikk skryt, og flere sa det var den beste de hadde kjørt i norgescup. Etter finvaeret på lørdag, blåste det opp til såpass sterk vind at søndagens konkurrans­e dessverre måtte avlyses. Nå er det bare å glede seg til boardercro­ss i Kongsberg 3. februar.

Resultater

Senior herrer: 1. Sindre Tveiten, 2. Anthon Bosch, 3. Sigurd Vargdal. Senior damer: 1. Hanne Eilertsen, 2. Line Wold Moen, 3. Nora Frisvold. Junior herrer:

1. Kristian Skjømming, 2. Jonas Mørk Danielsen, 3. Torstein Mo Vatne. Junior damer: 1. Thea Moa-larsen, 2. Stine Espeli Olsen, 3. Ine Marie Misund. Yngre junior herrer: 1. Embrik Kirkevoll, 2. Jacob Tessand, 3. Petter Teksle. Yngre junior damer:

1. Emma Bakke, 2. Rose Acacia, 3. Kamilla Espeli Olsen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway