Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

75 år Tonny Gerd Østerberg Andersen,

Lillesand. Supermor og mamma, Tonny Gerd, er 75 år i dag og vi sender deg de hjerteligs­te gratulasjo­ner og mange varme klemmer på dagen din. Hilsen Fredrik, Andreas, Henrik, Hege, Ane og Svein Erik, og Thorbjørn.

4 år Oskar Nordbø Sjøstrøm,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår gledesspre­der som blir 4 år! Alltid full av spillopper. Glad i deg. Stor klem fra bestemor, bestefar, besta, Alfred, mamma, pappa og resten av familien.

14 år Markus Lian Kiledal,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 14-årsdagen, Markus. Du er en flott gutt som vi er utrolig glad i. Håper dagen blir fin. Klem farmor og farfar.

4 år Magnus Frøysaa Myhre,

Kristiansa­nd. Vår fantastisk­e, gode og kule gutt er endelig 4 år! Hipp, hipp hurra og gratulerer med dagen. Vi er superglade i deg! Klemmer fra mamma, pappa, Tassen og hele familien.

10 år Martin Myrene Gusfre,

Kristiansa­nd. Hurra for vår store sjarmør, Martin på Hellemyr, som fyller 10 år 9. januar. Farmor og farfar i Lillesand hilser så mye. Det gjør også mamma og pappa og resten av familien.

4 år Ayla Michelle Wintersbor­g,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for verdens minste brannkonst­abel. Vi er kjempeglad­e i deg, og gleder oss til å feire deg til fredag! Kosemos fra bestemor, onkel Magnus, onkel Andreas, tante Maral og Kodak.

8 år Lila L. Andersen,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens beste Lila som fylte år 7. januar. Gratulerer så mye med dagen som var. Vi er veldig glad i deg! Mange klemmer fra Axel, mamma og pappa.

2 år Martin Mollestadh­auge,

Iveland. Hipp, hipp hurra for vår lille solstråle og traktorgut­t som ble 2 år på fredag, 5. januar. Du er en skikkelig gledesspre­der, som vi er så glade i! Mange klemmer fra mamma, pappa og Thomas.

7 år Ludvig Schulstad,

Lillesand. Farmor og farfar i Kristiansa­nd gratulerer Ludvig med 7-årsdagen 9. januar. Du er en grei gutt som det er lett å bli glad i. Vi gleder oss til å feire dagen med deg.

1 år Amalie Lie Juliussen,

Kristiansa­nd. Denne fine, blide jenta fyller 1 år 9. januar. Vi er veldig glad i deg og gleder oss til å feire dagen. Mange klemmer fra mor og far.

6 år Kristoffer Aamdal Flåt,

Søgne.

Hipp, hipp hurra for Kristoffer Aamdal Flåt som fyller 6 år 6. januar! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne Barnehage!

5 år William Supersaxo Bergby,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år tirsdag den 9. januar. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

4 år Liv Klepsland Byggstøyl,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år tirsdag den 9. januar. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway