Fædrelandsvennen

Politiet har sikret dna-spor

- TEKST: TORMOD FLEM VEGGE tormod.vegge@fvn.no

Politiet ber publikum om tips for å finne ut hvem som satte fyr på garasjerek­ken på Søm natt til forrige søndag. Politiet mener brannen var påsatt.

i nabolaget. Den ene dunken sto ved veggen til en privat garasje, og ifølge Eriksen var det bare flaks at flammene ikke spredte seg til garasjen.

Personer har også vaert inne og romstert i flere garasjer i tilknytnin­g til private boliger i området.

– De har trolig vaert på jakt etter brennbar vaeske i garasjene, mener etterforsk­ningsleder­en, som kan opplyse at det er sikret dna fra åstedene.

Selv om ikke rapporten fra krimteknik­erne er ferdig ennå, slår politiet langt på vei fast at garasjebra­nnen var påsatt.

OBSERVERTE UNGDOMMER

Fire personer har foreløpig kommet med tips i saken, uten at tipsene har gitt gjennombru­dd i saken. Det skal ha blitt observert en del ungdommer i området fra 21-tiden lørdag kveld til like over midnatt.

– Vi er saerlig interesser­te i å komme i kontakt med personer som har gjort observasjo­ner i området mellom klokka to og fire natt til søndag, påpeker Eriksen.

Det var tilfeldigv­is ingen biler parkert i de åtte garasjene natt til søndag. Men biler som sto i naerheten skal ha fått skader som følge av brannen.

Forsikring­sselskaper jobber nå med å kartlegge øvrige verdier som gikk tapt i brannen.

 ?? FOTO: CHRISTINA ØSTTVEIT ?? En garasjerek­ke med åtte garasjer ble totalskade­t i en brann på Søm forrige uke.
FOTO: CHRISTINA ØSTTVEIT En garasjerek­ke med åtte garasjer ble totalskade­t i en brann på Søm forrige uke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway