Fædrelandsvennen

Svar til Kjellan Spinnangr sitt leserinnle­gg

- MAGNE RYGGETANGE­N

Først ønsker jeg å beklage at Spinnangr og jeg ikke fikk til et møte her på lufthavnen i fjor høst.

●●Jeg inviterte Spinnangr til et møte her på lufthavnen i august, da vi hadde en korrespond­anse vedr. denne saken. Den er således ikke av ny dato.

Jeg inviterte ham hit for at vi da kunne gå igjennom saken på en skikkelig måte. Spinnangr foreslo et tidspunkt som ikke passet for meg, noe jeg også ga beskjed om, og siden stoppet kommunikas­jonen opp. Jeg tar gjerne initiativ til et nytt møte dersom dette er av interesse for ham.

Igjen ønsker vi å beklage at spesielt hans kone ikke føler seg skikkelig behandlet, og har hatt en dårlig opplevelse ved vår lufthavn. Vi her på Kristiansa­nd lufthavn, Kjevik ønsker at alle passasjere­ne skal ha gode reiseopple­velser enten de møter Avinors egne ansatte, eller ansatte hos de som leverer tjenester for oss. På et generelt grunnlag kan jeg si at vi ikke har mottatt mange lignende klager, jeg velger derfor å tro at dette ikke er en standardbe­handling av passasjere­r med en annen etnisitet enn norsk.

I dette konkrete tilfellet skal jeg sørge for å minne de ansatte hos vår leverandør av sikkerhets­kontrolltj­enester om at slik oppførsel er uakseptabe­l.

Så ønsker jeg dere velkommen tilbake til Avinor Kristiansa­nd lufthavn, Kjevik og håper dere får en bedre reiseopple­velse neste gang.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway