Fædrelandsvennen

Svar til C. Svendsen

- RUNAR LØVLIE

Elton John utga i sin tid en LP med navn «Don’t shoot me, I’m only the pianoplaye­r».

●●Jeg kunne bruke den samme vendingen, «Jeg er bare en observant leser av avisen». Og andre kilder. Og allikevel greier en tåpe å skyte på meg (6. februar).

Mitt forhold til kirken er denne saken helt uvedkommen­de. Jeg bemerker i mitt innlegg domprosten­s uttalelse om at i kirken er alle ting ved det gamle, det er det samme 2000 år gamle budskapet som gjelder.

Og jeg sier at det er ikke sant. Det er her en tåpe begynner å blingse på målet. Jeg sier at i kirken i dag er svart blitt hvitt og hvitt blitt svart. Og opp er blitt ned og ned er blitt opp, det behøver man ikke gå lenger av gårde for å finne ut, enn til den naermeste prest som er over 60 år gammel. Han vil si det samme, at hvitt er blitt svart og omvendt.

Og denne Svendsen begynner sitt tilsvar til meg med å lure på hvorfor avisen slipper til et slikt innlegg... fordi han ikke er enig med meg? Hjelp!

Jeg skrev også at bare tåper mener at bibelen er kjaerlighe­t. Mitt syn er at bibelen er en moralsk rettesnor, som vi har fulgt i tusen år og som har gjort oss til det vi er, et moralsk og hardt arbeidende folk som blir sett opp til over hele verden. Det finnes noen setninger om kjaerlighe­t, men jeg antar at det er mest i de nyeste oversettel­sene. Hovedinntr­ykket av bibelen er ikke kjaerlighe­t men strenghet og moral. Den smale sti. Og det er slik de fleste i dette landet ønsker det. Og den eneste som har blandet inn IS og hat og muslimer er denne C. Svendsen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway