Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

80 år Jan Arnfinn Stølen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 80-årsdagen! Vi gleder oss alle 22 til å feire dagen sammen med deg! Klemmer fra barn, svigerbarn og barnebarn.

4 år Jonas Dønnestad Nilssen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra! Jonas fyller 4 år! Du skaper masse liv og røre, og gir oss så utrolig mye å le av i hverdagen. Vi er så glade i deg! Mange bursdagskl­emmer fra Mathias, mamma og pappa.

1 år Henrik Bekkelien, 40 år Hanne Birting Hagen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår kjaere Hanne! Du er den kuleste, stiligste og tøffeste dama vi kjenner - full av fart og aktivitet. Du er limet i venninnegj­engen. We love you! Bursdagskl­emmer fra Syfo. Kristiansa­nd. Hele familiens sjarmtroll, Henrik fra Erkleiv, blir 1 år i dag. Mamma, pappa, besta/ bestefar i Tvidøblane, farmor/farfar på Birkeland og tre oldemødre gratulerer og gleder seg til selskap søndag.

3 år Anders Lahr Moi,

Kristiansa­nd. Vår lille skøyer fyller 3 år i dag. Du er en tøysekopp som har mye vilje, Du er verdens beste lillebror. Gratulerer så mye med dagen! Klem fra pusen Selma, Marius, Teodor, mamma og pappa.

15 år Kristoffer Andrè Ostojic,

Kristiansa­nd. De hjerteligs­te gratulasjo­ner til vår aller kjaereste Kristoffer Andrè Ostojic på 15-årsdagen hans den 3. februar. Hilsen fra hele familien.

12 år Vilde Arstad Bakken,

Vennesla.

Vår skjønneste Vilde fyller 12 år i dag. Gratulerer med dagen. Vi er utrolig glad i deg og veldig stolte. Klem Ulrik, mamma og pappa.

3 år Tiril Kaspara Torstensne­s,

Marnardal. Hipp hurra for godjenta vår Tiril Kaspara som fyller 3 år i dag. Vi ønsker deg en superfin bursdag. Gleder oss til å feire deg. Hilsen bestemor, bestemann, onkel Jan Erik, tante Jori, Teodor og Jostein.

7 år Olina Soltveit Westgård,

Kristiansa­nd. Olina, 7 år allerede! Du er søt, sta, morsom og gir verdens beste klemmer. Vi elsker deg. Klemmer fra Elisa, mamma og pappa.

6 år Liam Gustavsen,

Vennesla. Gratulerer så mye med dagen din i dag. Du er en aktiv, nysgjerrig og glad gutt som digger å ha tingene sine i orden. Vi er så glad i deg og gleder oss til feiring. Klem fra mamma, pappa, Aron og pys.

6 år Lucas Tjelland Lameris,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 6 år fredag den 9. februar. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

6 år Lucas Tjelland Lameris,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer Lucas med 6-årsdagen i dag. Du er en flott gutt som det er veldig gøy å vaere samme med. Håper du får en fin bursdag. Bursdagshi­lsen fra onkel Andreas, mormor og morfar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway