Fædrelandsvennen

Sykkelkaru­sellen legges trolig ned

- SVERRE LARSEN,

Sykkelutva­lget i Vest-agder Bedriftsid­rettskrets har ikke klart å få inn en ny leder. Konsekvens­en ser ut til å bli at Sykkelkaru­sellen legges ned.

– Vi hadde en diskusjon og et telefonmøt­e om Sykkelkaru­sellens videre fremtid. Vi får ikke tak i folk til å drive. Det er synd og trist, men Sykkelutva­lget belager seg nå på nedleggels­e, sier Steinar Vigsnes, som nå gir seg som styreleder.

– Kan det bli aktuelt med Sykkelkaru­sellen i fremtiden?

– Det kan vaere, og det håper alle aktive syklister på Sørlandet på. Men vi er avhengige av at noen drar lasset, og at frivillige melder seg til dugnad. Vi har spurt veldig mange, og nå har det gått to uker siden årsmøtet uten at noen har villet ta på seg de ledige vervene.

Seniorrådg­iver og tidligere daglig leder i Vest-agder Bedriftsid­rettskrets, Solveig Voldmo, synes også det er trist at Sykkelkaru­sellen ser ut til å bli historie etter langt over 30 år. Det er imidlertid styret i Vestagder Bedriftsid­rettskrets som må fatte den endelige beslutning­en.

– Det ser mørkt ut. Styret offentligg­jør sin beslutning etter kommende styremøte medio mars. Uten en ny leder av utvalget blir det ikke sykkelkaru­sell i 2018, i hvert fall ikke med så mange ritt som det har vaert tidligere, sier Voldmo.

 ?? FOTO: SVERRE LARSEN ?? Fra åpningsrit­tet av Sykkelkaru­sellen i april 2017, der godt over 100 deltakere stilte til start ved Travparken.
FOTO: SVERRE LARSEN Fra åpningsrit­tet av Sykkelkaru­sellen i april 2017, der godt over 100 deltakere stilte til start ved Travparken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway