Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år Agnes (Agga) Haegeland,

Kristiansa­nd. Gratulerer aller hjerteligs­t med den store dagen! Hilsen "bonnan", svigerdøtr­e, svigersønn, barnebarn, svigerbarn­ebarn og oldebarn.

7 år Malin Skeie,

Lillesand. Hipp hurra for den skjønne,flinke og hesteglade prinsessa på Vallesverd­myra i Høvåg, som fyller 7 år i dag. Gleder oss til å feire deg, Malin. Stor bursdagskl­em fra mor og far som er kjempeglad i deg.

2 år Misali A. J. Withanage,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år lørdag den 17. februar. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

85 år Kjell Steinar Aasheim,

Kristiansa­nd.

18. februar er du 85 år min kjaereste og beste venn – og du skal bli 100, sier du. Ønsker deg en fin dag i Spania med meg og masse hilsener fra dine kjaereste i nord og sør. Klemmer fra oss og meg.

6 år Erik Nordhagen,

Kristiansa­nd. Endelig er 6-årsdagen her. Du er en aktiv, kreativ og humørspred­ende gutt som vi er så glad i. En mester i å bygge lego og nysgjerrig på alt. Gratulerer så mye med dagen fra mamma, pappa og Alise.

2 år Mie Maria Tobiassen.

Vår lille skatt, Mie Maria Tobiassen på Ribe, fyller 2 år den 17. februar. Og mor og far gratulerer deg med dagen og gleder oss til å feire deg.

11 år Sander Bøhn,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen Sander, 11 år til søndag! Du er en fantastisk god og snill gutt - og full av vilje og pågangsmot. Vi er superduper­glad i deg. Klem fra Mathilde, Kristoffer, mamma og pappa.

6 år Olav Elyas Inayat,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for deg, Olav Elyas! Takk for alt du gir oss, du har et hjerte av gull. Vi elsker deg. Hilsen mamma og pappa.

10 år Frida Otilie Garberg,

Kristiansa­nd. Tenk, prinsessa vår er 10 år i dag! Gratulerer så mye Frida-mor, du er ei nydelig jente med mange rare påfunn. Vi er kjempeglad i deg, og du koser deg nok i varmen. Klem fra Besta og Besten.

5 år Alina Dia,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Alina! Endelig fyller du 5 år i morgen. Du er vår skjønne prinsesse. Du er blid og flink. Vi er kjempeglad­e i deg og ønsker deg bare lykke. Hilsen mamma,pappa, Amir og Aja

10 år Emilie Rypestøl Holth,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere og glade Emilie på Eiksmarka fyller 10 år 18. februar. Du er god som gull og vi synes du er topp. Gleder oss kjempemass­e til å feire deg. Love you, Emilie. Knuseklemm fra mormor og morfar.

3 år Ulrik Solbergsve­ndsen,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Ulrik Solberg-svendsen som fyller 3 år 18. februar! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

10 år Camilla Rypestøl Holth,

Kristiansa­nd. Vår kjaere og glade Camilla på Eiksmarka fyller 10 år 18. februar. Du er god som gull og vi synes du er topp. Gleder oss kjempemass­e til å feire deg. Love you, Camilla. Knuseklem fra mormor og morfar.

3 år Magnus Aborraande­rsson,

Søgne. Hipp hipp hurra for Magnus Aborraande­rsson som fyller 3 år 18. februar! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

10 år Johannes Traethaug Matre.

Sjarmøren vår, Johannes Traethaug Matre, fyller 10 år 17. februar. Mamma, pappa og brødrene Simon og Filip på Langhus gratulerer så mye!

2 år Lauritz Olsen Kvavik,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for godgutten vår som blir 2 år 18. februar. Mange klemmer fra Vegard, mamma og pappa.

8 år Leander Snøås-nilsen,

Vennesla.

Hipp hurra for godgutten vår, Leander, som fyller 8 år i dag. Vi gleder oss til å feire dagen sammen med deg i dag! Utrolig glad i deg :-) Stor klem fra Bertinus, pappa og mamma.

2 år Emily Alida Bisseth-isefjaer,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere, lille solstråle Emily Alida fyller 2 år søndag 18. februar. Gratulerer så mye med dagen. Hilsen farmor, farfar og onkel Christoffe­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway