Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år Ester Johanne Beurling,

Vennesla. Masse gratulasjo­ner på 90-årsdagen til vår kjaere og spreke mamma, svigermor, mormor, farmor, oldemor og tippoldemo­r. Hilsen fra alle oss.

7 år Odd Viljar Hagen,

Kristiansa­nd. Godgutten vår blir 7 år i dag 21. februar. Vi er glade i deg! Klemmer fra mamma, storesøste­r, mormor, bestefar og tante Anne :-)

54 år Magne Hjalmar Arnø,

Søgne.

Hipp hurra for vår spreke, snille, morsomme og gode bestefar som har bursdag i dag! Vi er glad i deg! Hilsen Tiril, Ludvigsen og lille My.

6 år Silje Marie Kristensen,

Songdalen. Gratulerer med dagen til verdens beste jente. Klem fra Runar, tante Lise, bestemor, bestefar og mamma.

16 år Tuva og Hedda Birkeland Opedal,

Kristiansa­nd. Hjertelig grattis med dagen våre kjaere, skjønne jenter. Tenk 16 år! Som årene kommer. Vi ønsker dere en fin dag hjemme uten meg og bestefar, og gleder oss til å se dere igjen. Klems.

5 år Emmie Sofie Hellgren,

Kristiansa­nd. Verdens best Emmie Sofie fylte 5 år 18. februar. Takk for fin feiring på hytta på Bortelid.

12 år Lea Hestenes Skogerbø,

Kristiansa­nd. Verdens beste Lea fyller 12 år! Gratulerer så mye med dagen din! Du er ei fantastisk jente og vi er uendelig glad i deg! Klemmer i kø fra mamma, pappa og Ludvig!

4 år Live Fosselie-dalen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 4-årsdagen, solstrålen vår. Endelig er dagen her! Gleder oss til å feire deg. Glad i deg lille-store jenta vår. Stor klem fra Erle, mamma og pappa.

7 år Mia Holik Utsogn,

Søgne. Gratulerer med dagen, solstrålen min. I dag skal du feires på Østlandet og til helgen blir det fest hjemme. Hilsen fra mamma. Mor, far og alle dyrene hjemme hilser også.

4 år Cornelia Bergum,

Vennesla.

Hipp hurra for Cornelia som fyller 4 år i dag! Ei trygg og god storesøste­r som gleder oss hver dag med sang, dans, humor og gode ord! Vi er så glad i deg! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Vetle.

7 år Mia Holik,

Songdalen.

Mia Holik, min flotte jente, blir 7 år 21. februar. Gratulerer med dagen, min lille prinsesse. Du er den beste i mitt liv. Jeg savner deg veldig. Elsker deg. Klemmer fra pappa og familien.

3 år Aron Gulbrandse­n,

Audnedal. Familiens solstråle og storsjarmø­r fyller allerede 3 år i dag. Gratulera så mye med dagen! Vi digger deg. Knusekoser og hilsener fra Isak, Ida, mamma og pappa.

7 år Teodor Oswald Johnsen Horne,

Kristiansa­nd. Verdens beste, finaste og snillaste nevø blir 7 år 21. februar! Gratulera so masse med dagen! Du er best og me er veldig glad i deg! Stor klem frå tante Janne, onkel Morten, Teddy og Tassen.

2 år Ea Grude Eretveit,

Kristiansa­nd.

Vårt hjertegull, Ea Grude Eretveit, blir 2 år i dag. Vi gratulerer masse. Varme klemmer fra Plom, farfar og oldemor.

7 år Endre Andersen,

Søgne.

Endre Andersen på Berge i Søgne fyller 7 år i dag. Du er en snill og god gutt med glimt i øyet og masse humor. Vi er veldig stolte av deg og glad i deg. Klem fra mamma, pappa og Vetle.

2 år Theodor N. Vetnes,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp, hurra for bursdagsgu­tten vår! Vi digger, digger, digger, digger deg! Mange klemmer fra mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway