Fædrelandsvennen

Her er Start-laget mot Aalesund

- PÅL WOLLEBAEK JØRGENSEN OG STEFFEN STENERSEN

Flere nøkkelspil­lere står over mot Aalesund i Marbella i dag.

Start spiller sin første treningska­mp på Marbella i dag klokken 16. Kampen ser du på fvn.no

Start-trener Mark Dempsey har tatt ut dette laget: (4–3–3).

Håkon Opdal – Eirik Wichne, Damion Lowe, Henrik Robstad, Elliot Käck – Isaac Twum, Afeez Aremu, Tobias Christense­n – Abubakar Ibrahim, Isac Lidberg, Espen Børufsen.

En del nøkkelspil­lere er småskadet. Kristjan Floki Finnbogaso­n og Kevin Kabran har begge vondt under føttene. Simon Larsen tråkket over mot Arendal. Det er usikkert om noen av dem er i troppen mot Aalesund.

Verken Daniel Aase (ankel), Andreas Hollingen (hofte) eller Rolf Daniel Vikstøl (lår) kommer til å spille kamper på Marbella.

Aase tok bilder av sin vonde ankel før avreise Spania.

– De viste at det ikke er brudd, men at skaden er mer alvorlig enn vi har trodd. Det tar lenger tid å bli frisk fra den enn en vanlig overtråkk, antakelig rundt 12 uker. Det har gått syv nå, sier Aase, som trolig mister sesongstar­ten. Det har ikke hjulpet at han har trent med smerter i nesten en måned.

– Jeg burde nok ikke ha trent så mye, sier Aase.

Mark Dempsey sier alle skadene forstyrrer det som var hans opprinneli­ge plan for denne uka.

– Det er en veldig viktig uke for oss, men vi kan ikke presse dem hvis de er skadet. Da kan én uke fort bli til tre og fire uker. Jeg hører på fysioene, sier Dempsey.

– Det forstyrrer ting litt, for jeg ville nok startet med både Simon og Flóki, hvis jeg skal vaere aerlig. Men vi må spille med det vi har, sier Dempsey.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway