Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år Liv Lund,

Kristiansa­nd. Verdens beste og sprekeste mamma og mommo fyller 60 år i dag! Vi gleder oss til å feire deg med kake, blomster, gaver og mange gode klemmer! Bursdagshi­lsen fra Monique, Terje, Benjamin og Bastian.

6 år Theodor Berntsen Skaar.

Hipp hurra for Theodor som fyller 6 år den 23. februar. Vi har feiret deg på Haslum og skal også feire deg på Hovden! Du er en alle tiders gutt og vi er veldig glad i deg! Hilsen farmor og farfar.

60 år Helge Stranden,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for min spreke mann, snille og omsorgsful­le pappa og Bette. Vi er så glad i deg, og vi gleder oss masse til å feire jubilanten vår på lørdag. Min kjaere Tarzan, elsker deg. Hilsen Løvinnen!

5 år Benjamin Larsen Fredriksen,

Audnedal. Vår omsorgsful­le og fargerike lillebror fyller alt 5 år. Vi elsker deg! Bursdagskl­em fra mamma og pappa, Levi og Leah.

25 år Ida Uleberg,

Vennesla. Gratulerer med et kvart århundre. Håper du får en fin dag, vi er veldig glad i deg :-) Klem fra mamma og pappa og resten av familien.

3 år Axel Skaar,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen vår aller kjaereste Axel. Hipp hurra fra mamma og pappa.

9 år Lea Lindjord Bardoff,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for den skjønne jenta vår som fyller 9 år! Vi gleder oss til å feire deg. Mange gode klemmer fra Emmie, Mats, mamma og pappa. Vi er veldig glad i deg!

2 år Thea Kristine Amundsen,

Kristiansa­nd.

Vår fine gode frøken fyller 2 år! Gratulerer så mye med dagen, Thea Kristine! Vi er kjempeglad i deg! Stor bursdagskl­em fra Jan Sebastian, mamma og pappa.

9 år Ingrid Kaarstein,

Kristiansa­nd. Snuppa vår, Ingrid Kaarstein, fyller 9 år 23. februar. Hipp hurra for deg, du er verdens beste jente, og vi er kjempeglad i deg! Stor bursdagskl­em fra Aksel, mamma og pappa.

2 år Ingrid Gilje,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 2-årsdagen, fineste Ingrid! Du er ei herlig, bestemt, sjarmerend­e frøken, og vi er veldig glad i deg. Mange klemmer fra Sverre, Mari, mamma, pappa og Lotta.

8 år Frida Bjoraa,

Lillesand. Vår fine, kreative og omsorgsful­le Frida fyller 8 år. Du elsker å turne, danse, synge og lage show. Vi er så glad i deg. Mange klemmer fra Elise, Sindre, pappa og mamma.

6 år Tomine Naevestad Staveland,

Kristiansa­nd. Med deg er hver dag en fest, det finnes ikke en lydløsknap­p. Du synger, forteller og fargelegge­r dagene våre i alle verdens farger.du laerer oss å telle til ti hver dag,og beriker våre liv. Vi elsker deg.

6 år Leander Fiskaa,

Kristiansa­nd.

Vår energiske, pratsomme, blide, flinke, snille, omsorgsful­le, selvstendi­ge og hjelpsomme gutt fyller 6 år 23. februar. Vi er så glad i deg. Hilsen lillebror Mads Emil, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway