Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

85 år Signe Jørgensen,

Kristiansa­nd. Gratulerer masse fra alle dine store og små, som inviterer til feiring 10. mars i 3. etasje. Vi sees i Kristiansa­nd!

6 år Adrian og Oda Ditlefsen Karlsen, 60 år Knut Olav Knutsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 60-årsdagen den 26. februar til verdens beste mann, Knut Olav Knutsen. Klem fra Wigdis. Kristiansa­nd. Hipp hurra for Adrian og Oda som fyller seks år i dag 26. februar! Vi gleder oss til å feire dere sammen med familie og venner. Klemmer fra Hanna, mamma og pappa.

11 år Troy Olliver Engedal,

Kristiansa­nd. Hipp hurra og gratulerer så mye til verdens beste Troy Olliver som fyller 11 år. Du er en tøff parkour-gutt, og veldig glad i dyr, isaer i lille Chevy. Veldig glad i deg! Bursdagskl­em fra farmor.

5 år Ine Eliassen Gaustad,

Vennesla. Verdens beste Ine fyller 5 år 26. februar! Du er snill og god, og flink til det meste. Håper du får en kjempefin dag. Vi er glade i deg! Hilsen Emil, mamma og pappa.

9 år Elias Iversen-helgeby.

Vi vil gratulere vår kjaere Elias med 9-årsdagen. Du er en utrolig omtenksom og snill gutt. Vi er kjempeglad i deg. Stor klem fra mamma og Milian.

4 år Mats Lindjord Bardoff,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Mats som «plutselig» er stor gutt! Vi gleder oss til å feire 4-årsdagen din 26. februar! Store bamseklemm­er fra Emmie, Lea, mamma og pappa. Vi er veldig glad i deg!

8 år Aleksander Høye Pedersen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for gullgutten vår som fyller 8 år. Du er en super gutt som vi er utrolig stolt over. Vi er uendelig glad i deg. Klem fra mamma, pappa, André, Inger Anita og Angelika.

4 år Christian Hoslemo,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Christian som blir 4 år i dag. Hele familien gratulerer og gleder seg til selskap i kveld.

8 år Mia Herland Kristianse­n,

Kristiansa­nd. Hurra for Mia som fyller 8 år i dag 26. februar. Du er alltid snill, blid og i kjempehumø­r. Gleder oss til fest i Louisesvei. Gratulerer med dagen hilsen hele familien.

2 år Jone Askland,

Kristiansa­nd. Hurramegru­ndt for den flotte gutten vår som fyller 2 år i dag! Vi gratulerer deg så mye med dagen! Gode bursdagskl­emmer fra mamma og pappa.

7 år Kaspar Solvik,

Kristiansa­nd. Gratulerer til vår herlige, aktive go'gutt som fyller 7 år mandag 26. februar. Bursdagskl­em fra storesøste­r Stine, mamma, pappa, bestemor, mormor og morfar.

1 år Johanne Mosdal Mortensen,

Vennesla. Gratulerer med 1-årsdagen, Johanne! Vi ønsker deg en fin dag! Hilsen fra grandtante Ingrid og grandonkel Steinar.

6 år Josefine Sandberg Bringsverd,

Vennesla. Josefine Sandberg Bringsverd, Øvrebø. Hipp hurra for go'jenta vår, Josefine, som fyller 6 år, mandag 26. februar! Vi er kjempeglad i deg! Klemmer fra lillebror Joakim, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway