Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år Marguerite Danevad,

Kristiansa­nd.

I dag fyller Marguerite Danevad 90 år. Din kjaere familie og alle venner ser frem til å feire den spreke jubilanten. Mange roper hurra for alt du har bidratt til i samfunnsli­v og for byens eldre!

5 år Adele Fidjeland Hansen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for solstrålen vår! Du er helt fantastisk og vi gleder oss til å feire deg! Kjempeglad i deg! Klemmer fra storesøste­r Camille, pappa og mamma.

60 år Øyvind Andersen,

Marnardal. Kjaere bestefar/pappa. Gratulerer så mye med 60-årsdagen din. Vi er veldig veldig glad i deg! Klemmer fra lillebror, Olav Elias, Aina og Stian.

5 år Marcus Emiil Skarpeid,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Marcus Emiil Skarpeid som fyller 5 år 1. mars! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

25 år Karoline Kitty Kjellevik,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for sprudlende, livsglade og store bil-entusiaste­n Karoline, som fyller 25 i dag! Nyt dagen din, vi er super glad i deg! Klem fra mamma, pappa, Renate og hundene.

3 år Alfred van den Eynden,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 3 år torsdag den 1. mars. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

10 år Anton Qorraj,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til Anton som fyller 10 år i dag. Hilsen mamma, pappa, Merita, Ardian og Riona. Vi er glad i deg!

9 år Lars Munan Milde,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for Munan som blir 9 år. Håper du får alt du ønsker deg, og litt til. Vi gleder oss masse til is og kage. Hilsen mamma, mormor og alle de andre som er så uendelig glad i deg.

9 år Stella Bakken,

Kristiansa­nd. Gratulerer til Stella som fylte 9 år 28. februar! Vi gleder oss til å feire bursdagen med deg, Stella! Mange klemmer fra Simen, Freya, mamma og pappa.

8 år Milla Natalie Lehland Johnsen,

Lillesand. Hipp, hipp hurra! Milla fyller 8 år torsdag 1. mars! Du er omtenksom, rettferdig, kul og har alltid et smil på lur :-) Vi er utrolig glad i deg! Hilsen Bajas, Ipa, Susanne og pappa.

7 år Jonas Mikal Torkelsen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer Jonas med 7-årsdagen den 28. februar. Du er utrolig snill, omsorgsful­l og veldig nysgjerrig og vi er superglad i deg! Ønsker deg en fin feiring. Hilsen mamma og storesøste­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway