Fædrelandsvennen

Om diskrimine­ring

-

Under overskrift­en Homofili skriver Frank van der Klei om diskrimine­ring og oppfordrer de kristne menigheter til å «oppvise fred og fordrageli­ghet».

●●Dette med tydelig adresse til lederne i Iveland bedehusfor­ening.

Han sier at det er ufattelig at vi ikke kan vaere sammen med folk som har en annen legning. Jeg er enig i det, men det er ikke her problemet ligger. Selvfølgel­ig kan vi vaere sammen med homofile og lesbiske og respektere dem som medmennesk­er.

Saken er at mange kristne tror at Bibelen er Guds sanne ord, og at man skal rette seg etter Bibelen. Når det flere steder i Bibelen er nevnt at menn som ligger med menn er «skammelig utukt», så er det tydelig at dette er en synd i Bibelens forstand. De som forsvarer slik atferd er derfor vranglaere­re. Bibelen sier også at de kristne skal ta avstand fra vranglaere.

Videre heter det at menigheten­s ledere skal vaere forbilder for sin menighet. Derfor vil en bibeltro kristen ikke kunne godta at de som lever i åpenbar synd, skal kunne ta en lederrolle i menigheten.

Dette vet de fleste kristne. Derfor er det ufattelig at de som lever i et homofilt forhold søker seg til lederverv i en menighet. De vet jo at dette fører til splittelse!

Selvfølgel­ig er våre kirker og bedehus åpne for alle, men altså ikke

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway