Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

86 år Kirsten Haugen,

Søgne. Gratulerer med 86-årsdagen den 4. mars, verdens beste mamma, bestemor, svigermor og oldemor. Hele flokken din feiret deg med kakeselska­p! Er som vanlig litt seint ute med gratulasjo­nen.

3 år Sofie Luise Rønning,

Søgne.

Hipp hurra for verdens beste Sofie Luise. Du er vår flinke, snille, skjønne solstråle. Vi er kjempestol­te av deg, og gleder oss til å feire deg til lørdag! Mange klemmer fra mamma og pappa.

70 år Liz Haugland,

Kristiansa­nd.

Liz Haugland fyller 70 år i dag! Vi setter stor pris på deg, og håper dagen din blir fin. Takk for alt du gjør og er for oss. Klem fra barn, svigerbarn og barnebarn.

2 år Emil Kristensen,

Kristiansa­nd. Mamma og pappas lille tøffing fylte 2 år 4. mars! Du er det beste som finnes og du har alltid en god kos på lur! Elsker deg, Golle! Klem fra mamma og pappa.

10 år Ole Berge Aasen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til deg, Ole! Tenk, 10 år allerede! Du er en flott gutt både inni og utenpå. Vi er kjempeglad­e i deg! Klemmer fra Vemund, mamma og pappa.

1 år Leikny G. Nygaard,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 1-årsdagen. Vi elsker deg. Du er ei fantastisk jente. Hilsen mamma og pappa.

9 år Thomas Flateland,

Valle.

Den kuleste fetteren har bursdag! Gratulerer med dagen, Thomas! Bursdagshe­lsing frå Silje.

6 år Martin Greibeslan­d,

Søgne.

Hipp, hipp hurra for Martin Greibeslan­d som fyller 6 år 6. mars! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

5 år Ava Andreassen Bekkevold,

Kristiansa­nd. Nå er endelig 5-årsdagen din her! Hipp, hipp hurra for deg, kjaere Ava! Du er vår lille tøffing og du gleder oss med ditt gode smil! Kjempeglad i deg! Stor klem fra Leah, Lycke, mamma, pappa og Bowie.

3 år Celine Aanesland Tharaldsen,

Søgne. Hipp, hipp hurra for verdens beste Celine, som er blitt 3 år. Ingen dager er kjedelige med deg i hus, alltid en vittig kommentar på lur. Kjempeglad i deg. Klem fra Nora Sofie, Casper, mamma og pappa.

3 år Olav Elias Finsådal,

Marnardal.

Kjaere Olav Elias. Gratulerer med 3-årsdagen! Du er fantastisk på alle måter og vi er så å stolte av deg. Kjempe glad i deg! Klem fra lillebror, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway