Fædrelandsvennen

Start-spiss leies ut til Jerv

- STEFFEN STENERSEN

Ble hentet til Start i januar, men nå blir han med Jerv til Marbella.

Isac Lidberg lånes ut til Jerv fram til 1. august.

Den 19 år gamle svensken virker å vaere langt unna spilletid i Start den kommende sesongen, og nå er de to samarbeids­klubbene nå enige om en låneavtale.

Det bekreftet Start på sine nettsider søndag kveld.

– Isac har imponert både på og utenfor banen siden han kom til Start i januar, men som en del av hans videre utvikling er det viktig at han får spilletid. Og Jerv represente­rer således en flott mulighet, sier sportslig leder Tor-kristian Karlsen til nettstedet.

Lidberg ble hentet til Start i januar. Potensiale­t hans ble da lovpriset, og Start har hele tiden tenkt at dette er en mann for framtiden.

– Det blir fint for meg å komme til Jerv, der jeg forhåpentl­igvis får spille mye og kan gjøre noen mål. Jeg vil bidra så mye jeg kan frem til sommeren, sier Lidberg.

I Jerv må Lidberg kjempe med Aram Khalili og Alexander Lind om spissplass­en.

– Vi har sett Isac i noen treningska­mper i tillegg til en del video, og han er en energisk og kvikk spiller, som er god i motstander­ens 16-meter. Og det blir spennende å se ham ta nye steg hos oss fremover, sier Jerv-trener Arne Sandstø i en pressemeld­ing.

Mandag bekreftet Jerv at de har terminert kontrakten med kantspille­ren Eirik Haugstad, som kom til klubben foran 2016-sesongen.

– Eirik er en spiller som ønsker spilletid og som trenger mer spilletid og forlater dermed Jerv etter at begge partene er enige om dette, sier Jerv-trener Arne Sandstø.

 ?? FOTO: PÅL W. JØRGENSEN ?? Isac Lidberg på trening med Start i Marbella forrige uke. Nå spiller han resten av sesongen for Jerv.
FOTO: PÅL W. JØRGENSEN Isac Lidberg på trening med Start i Marbella forrige uke. Nå spiller han resten av sesongen for Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway