Fædrelandsvennen

Dobbelt Nm-gull til Region Sørvest

- SVEIN ANDRÉ SVENDSEN,

Både jente- og guttelaget til Region Sørvest vant helgas bylagsturn­ering i håndball.

Bylagsturn­eringen (NM for bylag) er for 15-åringer fra hele landet og de seks beste i hver klasse spilte fra fredag til søndag i Stavanger.

Arrangøren­s lag – Stavanger for jenter og Kristiansa­nd for gutter – gikk til topps i hver sin finale søndag, i den 15. utgaven av Bylagsseri­en. Mens det var jevnt i jentenes finale, som gikk til ekstraomga­nger, var det større avstand i guttenes finale.

I jenteklass­en gikk Oslo til finale etter shoot out mot Bergen, mens Stavanger vant med 12 over Drammen. Finalen var jevn lenge. Stavanger hadde et overtak utover i andre omgang, men så snudde det og Oslo var naer ved å vinne i ordinaer tid. En Stavanger-scoring sikret ekstraomga­nger, og til slutt ble det seier 29-26.

På guttesiden tok Bergen seg til finale etter en spennende shoot out mot Drammen. Kristiansa­nd sendte Oslo ut med tre måls margin. Da det kom til den avsluttend­e finalen var det ingen tvil – Kristiansa­nd ledet mye tidlig og vant til slutt 31-23.

Banens beste i jentefinal­en ble Martine Kårigstad Andersen. I guttefinal­en ble Tord Lea Knutsen kåret til banens beste. Generalsek­retaer Erik Langerud i Norges Håndballfo­rbund sto for premieutde­lingen.

 ?? FOTO: SVEIN ANDRÉ SVENDSEN ?? Jentene og guttene fra Agder-fylkene og Rogaland som gikk til topps i helgas NM for bylag (navn i tilfeldig rekkefølge): Karin Steen fra Trauma, Emilie Hamre fra Forus & Gausel, Sara Hodnemyr fra Hånes, Celina Vatne fra Grane Arendal, Martine Kårigstad...
FOTO: SVEIN ANDRÉ SVENDSEN Jentene og guttene fra Agder-fylkene og Rogaland som gikk til topps i helgas NM for bylag (navn i tilfeldig rekkefølge): Karin Steen fra Trauma, Emilie Hamre fra Forus & Gausel, Sara Hodnemyr fra Hånes, Celina Vatne fra Grane Arendal, Martine Kårigstad...
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway