Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

18 år Charlotte Nilssen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til den flotteste solstrålen i verden. Endelig voksen og myndig. Masse lykkeønske­r fra mamma, pappa og Annette.

13 år Martyna Bożena Majchrzyk,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 13-årsdagen i dag, Martyna Bożena! Vår elskede datter, vi tenker på deg fra morgen til kveld. Store bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og lillesøste­r Milena.

11 år Ole Leander Lindland Børufsen,

Kristiansa­nd.

Vi vil gratulere Ole Leander så mye med 11-årsdagen i dag, 8. mars. Håper du får en super bursdag. Klemmer fra Synne Linea, Alva Isabel, mamma og pappa.

11 år Kaja Olivia B. Tungehaug,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, vi er alle sammen kjempeglad og stolte av deg! Bursdag ble feiret med klassen på lørdag. Hilsen mamma, pappa, Jesper og Gizmo.

8 år Linus Birkeland,

Kristiansa­nd. Gratulerer til vår skjønneste og kuleste Linus med 8 år i dag. Ønsker deg en fin dag på skolen, også gleder jeg meg til du kommer i morgen. Masse hilsener fra storfamili­en og gleder oss til feiring.

6 år Mattheus Skaiaa Håkonsen,

Kristiansa­nd. Vi vil gratulere kjegasen vår, Mattheus, som fyller 6 år den 8. mars. Du er en go'gutt og fortjener alt du måtte ønske deg i dag. Klem fra mamma, pappa, storesøstr­ene dine og lillebror Lucas.

4 år Emeline Tellefsen Skomedal ,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens beste Emeline som blir 4 år i dag! Du er vår solstråle og vi elsker deg. Vi gleder oss til å gjøre dagen din helt perfekt. Klem fra mamma, pappa og Fredrikke.

4 år Malin Gaudestad,

Kristiansa­nd. Hurra for godjenta vår som fyller 4 år. Du sprer mye glede rundt deg med smil, latter, skuespill og sang. Vi er veldig glade i deg. Mange gode klemmer fra Maren, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway