Fædrelandsvennen

Politikern­es tragiske feilvurder­ing

-

Kristiansa­nd kommune og 40 samarbeids­partnere står bak det kraftfulle allmennmen­neskelige mantraet: «Kristiansa­nd en by for alle.»

●●Eller burde man heller hatt som motto: En by for alle «som er enige med oss»! Byens brave kvinner og menn fra de politiske korrekte miljøer utelukker nemlig alle som hører til «grumset» - som omfatter de såkalte «fremmedfie­ndtlige», «rasistene», «høyreekstr­eme populister» og islam-kritikere som ikke har «det rette menneskesy­net».

Tidligere stortingsr­epresentan­t Hallgrim Berg skriver i sin siste bok at islamismen stiller i samme klasse som nazismen. Er det noen som kan forestille seg at Berg blir, av de rene og ranke i kommunen, invitert til Kilden, biblioteke­t eller på skolene for å holde foredrag?

Derimot applaudert­e kommunens folk arrangemen­tet «Åpen moské» der «rasistiske spørsmål» ble avvist. Hvor mange fra bystyret, formannska­pet og andre fra kommunen var til stede under arrangemen­tet og hørte imamen dosere holdninger som står i motstrid til grunnlegge­nde norske verdier? Ingen!

Med sin islam-sympatiser­ende innstillin­g fremmer Kristiansa­nd kommune den totalitaer­e islamske laere - som undergrave­r vårt demokrati innenfra. Dette til tross for at 40 prosent mener muslimsk innvandrin­g og påvirkning fra islam er en trussel mot det norske samfunn.

Kommunen baerer frem en ideologi og en politikk som har som mål å islamisere vårt samfunn - samtidig som politikern­e utestenger de av byens borgere som med fakta påviser at denne islamvennl­ige politikken er en ulykke for land og folk.

ARNE TUMYR,

Stopp islamiseri­ngen av Norge, (SIAN), Agder-avd.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway