Fædrelandsvennen

Dykk uttalar dykk om oss og vår skule!

-

For nokre vekar sidan vert der skriven ein artikkel i Faedreland­svennen om skula, laererane og elevane ved Åseral barne og- ungdomssku­le, der me sit igjen med ei kjensle som er vond og uforståele­g.

●●Me veit at skula vår har hatt sine utfordring­ar, men me sjølv som går på denne skula veit at desse utfordring­ane ikkje gjeldar alle, og at den ikkje lenger er slik. Me følar at artikkelen som vert skriven om oss er urettferdi­g framstilt, både om elevane, laerarane, foreldra og kommunen.

Åseral barne og- ungdomssku­le er heilt annleis enn korleis det vert skriven om. Åseral er ikkje ulik alle andre skuler, for alle skular har kvar sine utfordring­ar. I Åseral er skulemiljø­et godt, til tross for kva elevunders­økjelsen seiar, for me veit at det kjem mange useriøse svar til akkurat den undersøkje­lsen.

Artikkelen skrivar også om at det har vore ein krevande tid for mange foreldre, men det gjeld også elevar og laerarar.

Me syns det er synd at kommunen er skriven så negativt om, for når me som faktisk bur her ikkje følar det slik. Og til politikara­ne, viss dykk verkeleg lurar på korleis me har det på skula her, så kom opp til oss. Me kan vise dykk korleis det verkeleg er her, og kor greitt me eigentleg har det.

Til slutt vil me berre sei at Åseral er ein flott og trygg skule, med gode laerarar og gode medelevar.

Skriven av fire jentar frå niende og tiende klasse ved Åseral barne og- ungdomssku­le.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway