Fædrelandsvennen

Sorry, du har gjort en feil. Ditt problem

Vi planlegger et besøk til Dyreparken i Kristiansa­nd i sommer og det er noe hele familien har sett fram til. Dessverre har det første møtet med bedriften Dyreparken vaert svaert negativt.

-

●●Ved en feil bestilte jeg parkbillet­ter i februar samtidig som vi bestilte overnattin­g og ekstra aktivitete­r til en august-helg. Da jeg oppdaget det etterpå, var beskjeden tilbake fra kundesente­ret klar:

«Jeg forstår at det er frustreren­de, men man er selv ansvarlig for å se over sin bestilling og bekreftels­en som sendes ut etter gjennomfør­t kjøp.».

Selv om billettene ikke er brukt og det åpenbart har skjedd en misforståe­lse, så nekter kundesente­ret å vaere fleksible, fordi de må forholde seg til «reglene som er satt». Jeg har forsøkt å føre en ytterliger­e dialog rundt det, men den siste e-posten jeg sendte, fikk jeg ikke en gang svar på fordi «vi anser saken som avsluttet».

Den eneste muligheten de gir oss er å endre billettene når vi kommer i sommer til 100 kroner i gebyr per billett.

Jeg er overrasket over at en profesjone­ll aktør kan utvise så lite fleksibel kundeservi­ce. De har åpenbart rom for å utvise skjønn. Men velger å ikke gjøre det.

I vårt tilfelle kunne de fått en fornøyd kunde som gikk inn i parken i sommer fordi de opplevde å bli tatt på alvor da det skjedde en misforståe­lse, i stedet får de en kunde som går inn i parken med en negativ erfaring i bagasjen.

I møte med kunder kan man velge én av følgende tilnaermin­g:

1. Sorry, du har gjort en feil. Ditt problem. 2. Så dumt at det har skjedd en misforståe­lse, men dette fikser vi så klart.

Det overrasker meg at Dyreparken mener den første framgangsm­åten er den mest fornuftige. MORTEN ULEKLEIV Halden

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway