Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

65 år

Jan Thore Gunnholt, Søgne. En bursdagsgr­atulasjon kommer her til en kjempeflot­t mann og kar. Mange hilsen fra Kari og Dexter.

60 år

John Stedjan, Audnedal. Vi vil få gratulere vår alles kjaere John Stedjan med 60 årsdagen 15 mars. Vi er veldig gla i deg. Du er verdens beste mann, pappa, svigerfar og morfar. Klem fra dine.

18 år

Elisabeth og Emilie Moi, Kristiansa­nd. Disse herlige jentene har bursdag! Den yngste blir 18 i dag og den andre blir bare vakrere på lørdag! Ser du hvem som er yngst av dem? Gratulasjo­nsklemmer fra Thilo og Trond.

7 år

Julie Hårtveit, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til godjenta vår, Julie, som fyller 7 år den 15. mars. Du er ei flink, søt og snill jente med godt humør. Vi er kjempeglad i og stolte av deg. Mange klemmer fra mamma og pappa.

6 år

Vemund Bø Eikerapen, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra, og gratulerer så masse til denne fantastisk­e gutten som blir 6 år i dag. Kjempestol­te av deg. Bursdagskl­emmer fra Mamma, Gome og Gofa.

6 år

Vemund Bø Eikerapen, Kristiansa­nd. Kjaere Vemund, til lykke med 6-års dagen din! Vi er veldig stolte av deg og av alt du får til. Du er en omsorgsful­l storebror og en super gutt. Masse klemmer fra Alfred, Hanne og Pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway