Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

80 år Thorvald Johanssen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 80-årsdagen, min gode venn! Det er mange som vil gratulere deg på den store dagen, "Truls". Du holder deg godt. Vi ønsker deg alt godt på dagen din. Gode hilsener fra Per-rune i Kenya.

70 år Kåre Mushom,

Vennesla. Vår kjaere far, svigerfar og bestefar, Kåre Mushom, fyller 70 år i dag. Vi håper dagen blir flott, selv om feiringen er unnagjort. Vi er veldig glad i deg og setter stor pris på alt du hjelper oss.

60 år Kari Helgeland,

Kristiansa­nd.

Alle dine fire søsken gratulerer så mye med dagen. Tenk at det er gått så mange år siden du satt på muren i Voielia 7.

13 år Emma Nodeland Hodnemyr,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 13-årsdagen, verdens beste Emma! Du er super og vi digger deg. Klem fra Sara, mamma, pappa, mor, bestefar, farmor, farfar, oldemor og resten av familien.

11 år Julie Isabel Svoren Hodøl,

Kristiansa­nd.

Vår alles kjaere Julie Isabel Svoren Hodøl fyller 11 år i dag, og vi gratulerer så masse med dagen. Du er toppen! Hilsen Ruben, Mille Kristin, mamma og pappa.

6 år Thomas Aabel Bergland,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for fineste Thomas som er hele 6 år i dag. Til høsten kan du endelig begynne på skole og det blir nok gøy. Masse klemmer og gratulasjo­ner på bursdagen fra mor på Birkeland.

5 år Jacob Mosvold Mjåland,

Kristiansa­nd.

Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år mandag den 26. mars. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway