Fædrelandsvennen

Nørstebø på vei bort fra Vipers

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Kristin Nørstebø har langt på vei bestemt seg for å forlate Vipers – selv om hun eventuelt skulle få tilbud.

– Etter mye grubling har jeg havnet på at det er på tide å starte i det sivile arbeidsliv­et, og da ser det ut til at jeg havner i en klubb hvor jeg kan kombinere en vanlig jobb med håndballsp­ill. Og med all reisingen det innebaerer å vaere Vipers-spiller, tviler jeg på at det lar seg kombinere der, sier

Kristin Nørstebø.

Høyrebacke­n – som etter at hun har blitt bedre i skulderen har hatt en bedre vinter enn høst – forteller at det er fire eliteserie­klubber inni bildet.

– Jeg vil ikke si hvilke det er snakk om, og hvilken klubb jeg ender opp i avhenger av hvilken type jobb jeg skal ha ved siden av, sier sivilingen­iøren, som også tidligere har blitt kontaktet av en dansk klubb.

Sportssjef Peder Langfeldt vil ikke lukke døra før han har pratet med den nye treneren, Ole Gustav Gjekstad, og han har fåttt gjort en totalvurde­ring av troppen.

– Kristin har gjort en strålende jobb, men vi er i en situasjon der vi må se på helheten, og når vi vet at Kari (Brattset) må erstattes på strek, og vi kanskje må erstatte Sakura (Hauge) i mål, så må vi avvente før vi eventuelt kan gi Kristin kontrakt. Vi må se på de meste prekaere posisjonen­e først, sier Langfeldt.

Vipers har allerede to høyrebacke­r i Linn Jørum Sulland og Josefine Intelhus, som kommer fra Stabaek.

Nevnte Sakura Hauge har tilbud fra både inn- og utland – inkludert Vipers, men nøler med å signere for Kristiansa­nds-klubben.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway