Fædrelandsvennen

Om Listhaug og Trump og vettskremt­e folk

- RUNAR LØVLIE

Ser i Deres ikke alltid så eminente avis at en leser blir skremt når han ser at vanlige folk hyller Listhaug. Han er, som så mange andre, en del av Aps propaganda­maskineri.

●●Sylvi sa at hun ville ha en lov som stoppet terroriste­ne hvis de forsøkte å komme til Norge, ved å ta fra dem passene. Aps maskineri begynte, tåkefyrste­n ble involvert, og de dro Utøyakorte­t. Sylvi er forelsket i han hvis navn ikke må nevnes, Anders Behring Breivik.

Akkurat som Hillary gjorde med Trump. Demokraten­e kjørte det utover det ganske land. Sa at alle som stemte på Trump var dumme og brune. Wow, sjokk, det var jo så mange som støttet Trump!

Nå raser Frp oppover listene, selv om Aps maskineri greide å få dumme journalist­er til å stille et tåkelagt spørsmål: «Var det riktig av Sylvi å gå av?» Et utrolig dårlig spørsmål. Riktig i forhold til hva? Hvis de hadde spurt: «Tror du Sylvi hadde Utøya i tankene da hun ville ta passene fra terroriste­r, eller ville hun forsøke å redde norske liv?», da ville Frp passert 40-tallet nå.

I de siste dagene har avisene skrevet side opp og side ned om hvor forferdeli­g Sylvi er. I lørdagens avis (24.3) har de til og med greid å tegne henne med teipet munn på et bål av fyrstikker, klar til å brennes... laerer de aldri, disse røde folkene? Tror de folk er like dumme som de selv? Vi som er folk flest forstår slike ting som avisene skriver og hvormed de forsøker å fylle oss med avsky for Sylvi. Men den eneste avskyen vi på grasrota føler er overfor avisene og Aps maskineri, samt alle idiotene som bistår dem i artikler og synspunkte­r, noen av dem med plakater hvor det hadde skrevet: «Kan vi ikke alle bare hate Sylvi Listhaug?». Det er Aps nivå, ikke grasrotas. Jeg sier som Dylan: «A hard rain’s gonna fall». Det kommer et valg og det kommer til å ramme hardt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway