Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år Hans Jakob Nilsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til vår kjaere optimist, skismører, pratmaker og urmaker. Vi håper du får en topp dag! Klem fra Nilsenklan­en.

6 år Maria Margrete Svingen-austestad,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 6 år tirsdag den 10. april. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

60 år Ann Ingrid Johansen,

Audnedal.

Hipp hurra for verdens beste mamma, kone og mormor som fylte 60 år mandag 9. april. tusen takk for alt du er, og gjør for oss alle. Vi er veldig glad i deg. Stor klem fra gjengen din.

3 år Sanna Simonsen Haukom,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til solstråla vår, som er 3 år i dag! Du er god som gull og vi er så glad i deg! Stor klem fra Herman, Ole, mamma og pappa.

16 år Sondre Stulien Ro,

Audnedal. Gratulerer så mye med 16-årsdagen til go'guten vår, Sondre fra Byremo. Snart er du klar for ein tur på "letten". Bursdagshe­lsing fra mamma, pappa, Anna, Amalie og Aslak.

3 år Olivia Sjusdal Presterud,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår prinsesse Olivia som er 3 år i dag. Den fineste solstråla som syns alt er gøy og gjør livet mye morsommere.

Vi er veldig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra storfamili­en.

13 år Ida Gulbrandse­n,

Audnedal.

Denne fantastisk­e jenta vår fyller 13 år i dag. Gratulera så mye med dagen din! Me er veldig glad i deg. Hilsener og klemmer fra Aron, Isak, mamma og pappa.

2 år Anna Stendal Heier,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Anna som fyller to år 10. april. Vi er så glad i deg. Stor klem fra mamma og pappa.

12 år Sara Knobel Nielsen.

Hipp hurra for Sara, som bor i Danmark. Hun fyller 12 år den 10. april. Du er ei herlig og god jente som vi er så glad i. Gratulerer med dagen din, kjaere Sara. Bursdagskl­em fra bestefar og bestefar.

1 år Amanda Nordstrand Pedersen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Amanda som fylte 1 år 6. april. Du er vår solstråle og vi elsker å leke med deg! Vi er så glade i deg! Stor klem fra mamma og pappa.

10 år Theodor Hjort,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere, snille og alltid veldig greie theodor er nå blitt 10 år. Vi er alle veldig glad i deg. Håper du får en fin bursdag. Hilsen Malin, Felix, pappa og mamma.

1 år Alvira Vinjerui Bekkavik,

Vennesla. tenk at du fyller 1 år i dag! Gratulerer så masse med dagen, jenta vår! Du er alles skatt og deler ut smil i fleng! Bursdagskl­emmer fra Ida, Selma, pappa og mamma!

9 år Markus Gjelsten Sviund,

Kristiansa­nd. Mange gratulasjo­ner og klemmer til vår kjaere Markus som fyller 9 år den 10. april. Hilsen mamma, pappa, thomas, Astri Kristine og Camilla.

1 år Christian Kaaløy Hansen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Christian som fylte 1 år 8. april! Du er vår lille gledesspre­der og vi er veldig glad i deg! Hilsen mamma, pappa og Jesper.

8 år Erlend Steimler,

Søgne.

Vår sprudlende gutt ble 8 år i går, 9. april! Du er god som dagen er lang, omtenksom, blid og en strålende storebror for Sanna og Morten. Vi er kjempestol­te av deg, og håper du får en strålende dag!

1 år Sarah Bakkevold,

Søgne.

Hurra for gladjenta, Sarah. Vi er så glad i deg. Klem Leah Amalie, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway