Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år

Ansgar Fardal, Lindesnes.

Hurra for pappa og bestefar, Ansgar, som fyller ikke mindre enn 60 år i dag. Vi ønsker deg en strålende dag og gratulerer så mye. Den etterlengt­ede marsipanka­ken kommer din vei fra meg. Cecilie m/fam.

60 år

Nan Lisbeth Haugnes

Høgeli, Kristiansa­nd. Gratulerer med 60-årsdagen til vår gode mamma, mormor og kone! Vi er kjempeglad­e i deg! Tusen klemmer fra alle dine.

40 år

Selma Inayat

Johanssen, Kristiansa­nd. Verdens beste kone og mamma fyller 40 år

13. april. Vi er så utrolig glade for å ha deg i livene våre. Du er bare helt fantastisk. Vi elsker deg til månen og tilbake. Varme klemmer fra Atle og Elyas.

10 år

Eskil Holteberg

Harbakk, Kristiansa­nd. Gratulerer med 10-årsdagen, Eskil, i dag, 13. april. Bestemor og bestefar på Svenevik, og mormor og morfar på Vanse gratulerer. Vi er glad i deg!

7 år

Bea Helene Hegghaug, Evje og Hornnes. Bestemor og Bestefar vil gratulere vårt kjaere barnebarn, Bea Helene, med 7-årsdagen 13. april 2018. Du er en snill og flink jente som vi er veldig glad i, og vi gleder oss til å feire din bursdag.

4 år

Mie Sofie Liestøl

Helgesen, Kristiansa­nd. Gulljenta vår, Mie Sofie, fyller 4 år. Du er farmors solstråle. Vi gleder oss til å feire dagen din. Hilsen farmor og bestefar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway