Fædrelandsvennen

Treneren tente Vipers-jentene med dansk avisoppsla­g

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Da Kenneth Gabrielsen skulle heve tenningsni­vået enda et hakk foran europacups­emifinalen, fant han fram en dansk avis.

– Jeg ble trigget av det jeg leste i Viborg Avis, og det fikk jeg formidlet til jentene. Det sto at Viborg synes vi viste svakheter og ble slitne i 2. omgang. Jeg måt- te pirke litt i det, og i dag tror jeg det var Viborg som var mest slitne, sier Kenneth Gabrielsen med et lurt smil rundt munnen.

Etter kampen i Danmark uttalte Viborg-målvakt Rikke Poulsen Viborg Stifts Folkeblad:

«Mit indtryk var, at Vipers-spillerne i Viborg blev overrasked­e over, at vi løb så meget med dem. Det høje tempo gjorde dem traette i anden halvleg, selv om de egentlig også godt kan lide at løbe meget kontra».

– Ingen skal løpe mer enn oss i Aquarama. Det er ikke aktuelt, fastslår Gabrielsen nå.

– Fikk du svar på tiltale?

– Vi løp dem i stykker. Dette er en bunnsolid laginnsats. Vi har en Kari Brattset på linja som holder så høy klasse at jeg ikke har ord for det hun leverer. Og så har vi Linn (Jørum Sulland) som våkner når hun skal. Hun ville til denne finalen, og slik lyste det av alle jentene i dag, sier Vipers-treneren.

Vilde Jonassen stikker ikke under stol at hun bet seg merke i hva som hadde stått i den danske avisen.

— Absolutt! Vi blir så giret når de snakker våre spillere ned, at vi liksom skal vaere dårlig trent når vi virkelig bare har løpt og løpt denne sesongen, og spilt mange gode andreomgan­ger, sier Jonassen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway