Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år Ingemann Ellingsen,

Evje og Hornnes. Ingemann fyller 90 år i dag. Gratulerer med dagen. Du er en fantastisk pappa, svigerfar, bestefar, farfar og oldefar. Flott at du har flytta tilbake til Sørlandet, så vi kan feire deg her.

9 år Sunniva Hermansen Bomann,

Kristiansa­nd. Hurra for vår kjaere Sunniva! På trommer du supert slår, og i fotball både på banen og i mål står. Du er ei fantastisk jente som vi alle er så glade i. Bamseklemm­er fra mamma, pappa, Sølve og Jonas.

7 år Matheo Selseng,

Kristiansa­nd. Gratulasjo­ner i fleng fra hele din heiagjeng! Snill og omsorgsful­l, glad og med tonnevis av humor beriker du livene våre hver dag! Vi er så inderlig glad i deg! Hilsen Stella, Felix, Sander, mamma og pappa.

6 år Oda Kirkeland,

Kristiansa­nd.

Hurra! I dag, 19. april, er verdens beste storesøste­r, Oda Kirkeland, 6 år. Vi gleder oss til å feire dagen din. Mange klemmer fra Julie og Mari. Mamma og pappa hilser til skolejenta si.

5 år Marcus André Berg,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for gutten vår som fyller 5 år! Du er helt super og vi er kjempeglad i deg! Mange klemmer fra Sebastian, Matheo, mamma og pappa.

1 år Dina Sandsdalen Robstad,

Kristiansa­nd. Hurra for vår kjaere Dina! Vi er kjempeglad­e i deg og er veldig takknemlig­e for at du er så mye til stede i livene våre. Kjempeklem fra mormor og morfar.

1 år Tobias Bransdal,

Audnedal. Godguten, Tobias Bransdal, fyller 1 år 19. april. Bestemor og bestefar på Moisund gratulerer med dagen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway