Fædrelandsvennen

– Vi er stolte av dere!

Gratulasjo­nene har stått i kø etter at Vipers ble seriemeste­re i håndball mandag kveld. Mandag ble spillerne og støtteappa­ratet invitert til fest på rådhuset.

- TEKST: CHRISTINA ØSTTVEIT christina.osttveit@fvn.no

– Kjaere, Vipers. Gratulerer! Dere har skrevet idrettshis­torie i byen og i landsdelen, sa ordfører i Kristiansa­nd kommune, Harald Furre, i sin velkomstta­le på rådhuset.

– Vi vil vise at byen setter pris på dere og at vi er stolte av dere. Tre ganger har det vaert helt fullt i Aquarama den siste uka – det viser også at byens publikum setter pris på dere, fortsette han.

Det har knapt gått et døgn siden Vipers-spillerne kunne strekke hendene i vaeret og konstatere at seriegulle­t var sikret. Tirsdag kveld var de invitert til fest hos kommunen, med gullmedalj­ene hengende rundt halsen.

– Det er fortsatt litt surrealist­isk. Vi har jo en kamp i morgen også, sier Vilde Kaurin Jonassen.

– Etter Larvik-seieren begynte jeg å skjønne at dette var mulig. Vi har ikke rukket å nyte det ordentlig ennå, men det får vi gjøre på fredag, skyter Emilie Hegh Arntzen inn.

– Hvordan nullstille­r man seg til en ny kamp, etter en kveld som i går?

– Det må settes egne mål for den kampen. Vi ønsker å avslutte med stil, sier Kaurin Jonassen.

Hegh Arntsen nikker bekreftend­e. – Vi vil ha 40 poeng. Det er det vi går for nå, sier hun.

Ordfører Harald Furre var svaert fornøyd med å kunne invitere til gullfest på en helt vanlig tirsdag. Han overrakte også en sjekk til klubben på 50.000 kroner, som ble tatt imot av kaptein Kari Brattset.

– Det var veldig gøy at vi fikk til dette umiddelbar­t etter seieren. Jeg mener dette er en viktig begivenhet i byens idrettshis­torie. Klubben kan også vise til gode økonomiske resultater. All aere til både spillere og støtteappa­rat, sier Furre til Faedreland­svennen.

 ?? FOTO: CHRISTINA ØSTTVEIT ?? Ordfører Harald Furre og arrangemen­tskoordina­tor Tore Løvland i Kristiansa­nd kommune inviterte Vipers til gullfest på rådhuset tirsdag kveld. Lagkaptein Kari Brattset fikk overlevert en sjekk til klubben på 50.000 kroner.
FOTO: CHRISTINA ØSTTVEIT Ordfører Harald Furre og arrangemen­tskoordina­tor Tore Løvland i Kristiansa­nd kommune inviterte Vipers til gullfest på rådhuset tirsdag kveld. Lagkaptein Kari Brattset fikk overlevert en sjekk til klubben på 50.000 kroner.
 ?? FOTO: CHRISTINA ØSTTVEIT ?? Trener Kenneth Gabrielsen var på plass på rådhuset.
FOTO: CHRISTINA ØSTTVEIT Trener Kenneth Gabrielsen var på plass på rådhuset.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway