Fædrelandsvennen

Maaseide vil selge for 25 millioner

- CARL GUNNAR GUNDERSEN

Bjørn Maaseides eiendom i Høvåg er en av tre som legges ut for salg etter at Linda og Bjørn Maaseide har flyttet sammen igjen, tre år etter samlivsbru­ddet.

Nå legges tre eiendommer til en samlet verdi på 25 millioner kroner ut for salg.

Linda Maaseide har flyttet inn i huset på Eiganes i Stavanger. Huset hennes på Våland, huset på Hana og feriebolig­en i Høvåg i Lillesand legges nå ut for salg. Total verdi på eiendommen­e er anslått til 25 millioner kroner.

Linda og Bjørn Maaseide flyttet fra hverandre for tre år siden og har begge hatt andre forhold i den tiden. Rundt mars flyttet de sammen igjen.

– Vi kom sammen da vi var 17 år gamle, og trengte sikkert denne pausen. Jeg har hatt tre flotte år fra Bjørn, men skjønte vel aldri helt grunnen til at vi flyttet fra hverandre. I denne perioden har vi aldri kran- glet, ikke brukt advokater. Vi ble aldri uvenner, sier Linda Maaseide.

– Da vi skilte lag, skrev vi en 35 år lang økonomisk avtale for å sikre begge parter, sier Bjørn Maaseide.

Paret har fire barn sammen: Kristina (26), Benedicte (22), Fredrik (19) og Birgitte (15).

– Hele familien og alle rundt oss virker glade over beslutning­en vi har tatt. Vi også, sier Linda.

De har hele tiden feiret høytider og merkedager sammen, og var nylig sammen i Bjørn Maaseides 50-årsfeiring i New York.

Linda Maaseide er på eiersiden i Vital Hudklinikk og Cosmedica. Sistnevnte gikk 10 millioner i pluss på en omsetning på 34 millioner kroner. Bjørn Maaseide er tidligere sandvolley­proff og investor og har den siste tiden vaert aktiv i etablering­en av Kraft Finans. På Kapitals liste over de rikeste personene i Norge, rangeres han på 225. plass med en nettoformu­e på 1 milliard kroner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway