Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år Ingrid Pettersen,

Søgne.

Vi vil gratulere vår kjaere farmor med 80-årsdagen i dag! Vi er så glad i deg og takknemlig for alt du gjør for oss. Stor klem fra hele familien som inviterer til åpent hus hos farmor i dag.

6 år Daniel Honnemyr,

Åseral.

Hipp hurra for go'gutten vår, Daniel Honnemyr, som blir 6 år i dag 26. april. Vi er kjempeglad i deg. Klemmer fra Linnea, mamma og pappa.

80 år Rolf Gerhard Fåland,

Haegebosta­d. Gratulerer med 80-årsdagen, kjaere ektemann, vår gode pappa og snille bestefar. Vi er veldig glad i deg! Hilsen kone, barn, svigersønn­er og barnebarn.

5 år Max Horrisland,

Songdalen. Gratulerer masse til Max Horrisland med 5-årsdagen i dag. Du er en kul og snill gutt som vi er veldig glad i. Hilsen Malin, tanter, onkler, farmor og farfar. Resten av familien hilser også.

60 år Anne Arnesen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra!! Det beste med å ha deg som mamma er at Maia får ha deg som mormor! Du er helt unik, vi setter såå stor pris på deg! Nuss fra Milla og Maia.

4 år Christian Leander Olsen Ludvigsen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår herlige gutt, Christian Leander, så masse med 4-årsdagen. Du er en gledesspre­der og en god gutt på alle måter. Vi elsker deg! Klemmer fra mamma og pappa.

15 år Sindre Nordhelle,

Haegebosta­d. Snille, gode og flotte Sindre er 15 år. Gratulerer så mye dagen! Vi er veldig glade og stolte over deg! Håper du får en fet dag! Hilsen Flekkerøyg­jengen, Farmor&farfar, Tantenette og Ghana-gjengen.

4 år Christian Leander Olsen Ludvigsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer til supergutte­n vår, Christian Leander, som fyller 4 år i dag, torsdag 26. april. Stor klem fra farmor, farfar og tante Abigail.

13 år Andrea Bjorvand Evensen,

Kristiansa­nd. En stor hilsen til tenåringen vår, Andrea, som fyller 13 år i dag! Vi gleder oss masse til å feire deg. Du er ei super jente som vi er veldig glad i. Mange klemmer fra familien.

4 år Marie Tonette Helmersen Verdal,

Søgne. Tenk at verdens beste jente i dag er 4 år! Vi er så stolte av deg og uendelig takknemlig­e for deg! Hurra for Marie Tonette! Gode klemmer fra mamma og pappa, og resten av familien.

9 år Kamilla Hultmann,

Kristiansa­nd. Vi roper 9 ganger hurra for vår kjaere Kamilla i dag. Med et godt hode og et varmt hjerte gjør du en strålende innsats både på skolen, i turnhallen og på håndballba­nen. Klem fra Helene, pappa og mamma.

3 år Fredrikke Saga,

Kristiansa­nd. Så stor, men samtidig så liten. Jenta med de mange klemmene og gullhåret er tre år! Omsorgsful­l, sta, skjønn, morsom ja, helt fantastisk. Hipp hurra for Fredrikke!!

9 år Hans Michael Schnell,

Kristiansa­nd. Kjaere sjakkglade, spreke, spretne, musikalske, kreative og fine Hans Michael. Du er en fantastisk 9åring! Gratulerer med dagen! Hilsen mamma, pappa, Sarah, Adrian, Maxi, Renate, Sebastian og Ida Sofie.

3 år Aida Malik Nevisdal,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 3 år torsdag den 26. april. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

7 år Birk Pedersen,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for denne go'gutten som blir 7 år i dag. Du er alltid i godt humør og sprer glede til alle rundt deg. Det er aldri en kjedelig dag med deg. God klem fra mamma og pappa, Nina og Trym.

2 år Lasse Sannes,

Kristiansa­nd. Lasse Sannes fyller 2 år. Den godmodige krølltoppe­n får oss alle til å smile. Han deler mat, elsker bøker og blir stadig mer selvstendi­g og bestemt. Gratulerer fra Besten og mormor.

6 år Ada Barken,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Ada Barken som fylte 6 år den 20. april. Du er en kreativ sjel med omtanke for alle rundt deg. Vi er så glad i deg! God klem fra mamma, pappa og Indi.

6 år Hallvard Fredrik Byklum Malja,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med dagen til gutten vår, Hallvard Fredrik Byklum Malja, som blir 6 år 26. april. Stor klem fra mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway